Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Центр биржевых технологий» Добавлен: 06.05.22 13:31

Основна назва: Центр биржевых технологий
Інші назви: ЦБТ
Сфера діяльності: Послуги: Фінансові послуги: банки, оцінка, аудит, страхування та ін.
Сайт:
Телефони: +38 (0482) 37 94 54
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Чернівці, фоп
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 4,43/5,0

Перегляди: 262
Усього відгуків: 7244
Опис діяльності:
Информационно-консалтинговые услуги
Автор(-ка): Тимофій (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Дата співбесіди: 2021 г.
Корисність відгуку: 1 - 0 = +1
Всього коментарів: 1

Позитивні сторони компанії

відсутні

Негативні сторони компанії

Ніколи не майте з цими "спеціалістами" справи! Ви 100% втратите з ними ваш час і гроші! Якщо описати мій досвід роботи з ними в двох словах - то це БРЕХНЯ і НЕКОМПЕТЕНТНІСТЬ.
Я потрапив до Центру Біржових Технологій Чернівці через рекламу. В мене було трохи вільних коштів і я вирішив їх інвестувати. Знайомі сказали, що вони в принципі не шахраї і гроші можна виводити без проблем.
Зустрів мене ввічливий молодий чоловік на ім'я Вадим. Я пояснив йому, що мені потрібен невеликий дохід з мінімальним ризиком. Він запропонував мені відкрити рахунок на Телетрейд і за допомогою їх фахівця торгувати акціями. Мені не потрібно було нічого вивчати і витрачати багато часу, тому я вирішив спробувати. Вадим познайомив мене з їх "фахівцем" Борисом. Який став моїм персональним менеджером.
Борис отримував інформацію від їх супер "аналітиків" і казав мені чого і скільки купувати. Я все робив за його порадами і почав повільно втрачати гроші. Плюса я не бачив жодного дня. Але Борис запевняв, що це нормально. Потрібно просто почекати і все вирівняється. Вишенькою на торті стала купівля акцій компанії, які одразу стрімко знецінились. А через деякий час Телетрейд зняв їх з торгів і закрив всі позиції. Так я втратив першу третину свого рахунку. Вот так вони володіють інформацією і розуміють ринок.
Звісно я почав вимагати щоб мені це хтось компенсував. Через деякий час зі мною зв'язався Вадим і сказав що випросив у Телетрейда бонус на цю сумму. Але для того щоб його вивести, бонус потрібно відторгувати. Я не вмію торгувати на біржі. Тому Вадим запропонував купити торгового робота. Відкрити центовий рахунок і він відторгує боус і ще і заробить. Я, дивлячись, що вони намагаються допомогти і тоді ще вірячи що вони профі, прийняв рішення спробувати.
Борис з Вадимом запевняли що ризику немає. Робот з штучним інтелектом перевірений. Рахунок центовий. Все мало бути супер. Я добавив грошей на рахунок, придбав ліцензію за 400 долларів. І мені підключили робота. Плюс на рахунку я не бачив жодної секунди.
Робот дійсно потроху заробляв, але просадка завжди була більша ніж заробіток. І ось одного дня курс стрімко змінився. І просадка на рахунку за ніч склала 30%. Я звичайно був в шоці. Борис запевняв, що так буває, це ринок. Вадим клявся що раніше таке вже бувало і робот все виправляв. Я у кожного окремо і у них обох разом конкретно питав, чи мені одразу вивести залишок грошей, чи є якісь шанси що робот хочаб вийде в 0? Вони запевняли, що виводити немає сенсу. Що це тимчасові труднощі. Треба почекати щоб робот відпрацював бонус. А тоді вже будем вирішувати. Я спостерігав протягом тижня, ситуація не погіршувалась. І я вирішив почекати.
І ось одного дня помічаю, що робот перестав торгувати. Я одразу зв'язався з Борисом і Вадимом. Вони запевнили, що спишуться з розробниками і все вирішать. Пройшов тиждень, робот не працював. І тут знов міняється курс. В мене зникає ще третина рахунку. Я вже прямо питаю Бориса, хто мені за це буде платити? І тут він починає розказувати, що вони ж не розробники. На роботу робота вони не впливають. А Вадим просто перестав брати трубку.
В мене питання - це шахрайство, чи не коипетентність? Вони продали мені лівий продукт. Який призвів до шалених втрат. І відморозились.
Хочу ще раз застерегти всіх мати з ними і з Центром Біржових Технологій хоч якісь справи! Бережіть свої гроші і нерви. У них ви точно нічому не навчитесь і нічого з ними не заробите. Вони безвідповідальні ДИЛЕТАНТИ, яким плювати на клієнтів і на їх гроші!