Відгук про роботодавця «Оперативная полиграфия VRM» Добавлен: 26.05.22 11:00
Інші назви: ЧП Волошин
Сфера діяльності: Послуги: Дизайн, рекламні матеріали
Сайт: vrm.com.ua
Телефони: 552-755-264
Дата початку роботи: 2021 г.
Дата звільнення: 2022 г.
Працював у компаніїї не один рік. Хочу сказати свою думку.
По-перше два відгуки від анонімів (третій відгук просто дубль), які навіть свої імена не можуть написати просто жалюгідні. Руслан в 2020 році не займався набором персоналу, це давно робить окрема людина, тому зразу ж видно, що це фейк, а не реальне повідомлення.
По-друге, повідомлення "больше своей ставки вряд ли получите" такий самий фейк. На VRM немає ставки і ніколи не було, є процент! Чим більше ти заробив, тим більше отримаєш! Ні разу нікому з працівників не заборгували зарплатню. Гроші всі завжди отримують вчасно. Мало того, можна завжди отримати аванс наперед, якщо потрібні кошти. Відношення до працівників справедливе і людяне. Саме тому є працівники, які працюють на фірмі больше 10-ти років! Це багато про що говорить, як на мене.
Багато з новеньких, які приходили на роботу були просто неспроможні нормально працювати. Звичайно було багато браку і вони після випробовувального терміну звільнялися. Але ж це вина самих людей, що вони за місяць так нічого навчилися! Тому ці звинувачення всіх, крім сеье самого виглядають не зовсім гарно.
Про себе можу сказати що роботою задоволений, пропрацював не один рік і вирішив рости далі, тому звільнився.
При цьому далі спілкуюся з працівниками VRM і бажаю всім процвітання і мирного неба!
З того, що не всім подобається це те, що ти отримаєш стільки, скільки сам заробив, бо в тебе процент. Протирати штани не вийде. Але це скоріше плюс, а не мінус)