Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «шериф» Добавлен: 14.06.22 16:48

Основна назва: шериф
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Сайт:
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 1,67/5,0

Перегляди: 243
Усього відгуків: 196
Опис діяльності:
физ охрана, пультовая охрана
Автор(-ка): Руслан (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2021 г.
Дата звільнення: 2022 г.

Позитивні сторони компанії

Ублюдок Стрижов обворовал Киевтеплоэнерго на 1.7 миллиона! http://kievvlast.com.ua/news/zaklyuchivshaya-s-kp-kievteploe-nergo-dogovor-na-ohrannye-uslugi-chastnaya-firma-ne-ohranyaet-obekty-predpriyatiyadeputat-kievsoveta?noredirect=true

Негативні сторони компанії

Протиправні дії підприємства Стрижова

Як повідомили у Київській місцевій прокуратурі №6, відомоством, спільно зі Слідчим відділом Печерського управління поліції головного управління Національної поліції у м. Києві та Головним управлінням Служби безпеки України у місті Києві та Київській області, викрито одного з керівників приватного охоронного підприємства та службову особу комунального підприємства, злочинна діяльність яких завдала державі збитків на суму понад 1700000 грн.

Розслідуванням встановлено, що у 2019 році посадові особи комунального підприємства «Київтеплоенерго» уклали з приватним підприємством договір про надання охоронних послуг об'єктів, розташованих на території міста Києва.

У подальшому на підставі затверджених актів надання послуг комунальне підприємство перерахувало на рахунки приватного підприємства понад 40000000 грн бюджетних коштів.

Однак, як встановлено досудовим розслідуванням, виконавцем не надано охоронних послуг на загальну суму понад 1700000 грн, що підтверджується висновками експертиз.

Дії службових осіб комунального та приватного підприємств кваліфіковано за ч.5 ст.191 (розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах) та ч.2 ст.367 КК України (неналежне виконання службовою особою своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило тяжкі наслідки).

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Досудове слідство, у ході якого буде також перевірено законність витрачання комунальним підприємством понад 40000000 грн, виділених на охорону інших об'єктів, триває.

У прокуратурі принагідно нагадали, що відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Втім, ситуація із мільйонними збитками, заподіяними столичній громаді таки потребує більш ретельного дослідження з боку громадськості, аби насамперед попередити можливі майбутні втрати. Мова йде, вочевидь, за компанію ПП "Регіональний охоронний союз" та одного з її керівників.

Зокрема, за даними видання "КиевВласть", компанія ПП "Регіональний охоронний союз" була створена в жовтні 2016 року. Засновник, директор і кінцевий власник компанії з 15 січня 2019 року - киянин Роман Павлюк. Раніше бенефіціарами та керівниками компанії були Ігор Дроздов і Іван Скиба. Розмір статутного капіталу компанії - (аж!) 100 грн, і ПП є платником єдиного податку. За 2,5 роки існування компанія змінила 5 адрес, на даний момент її офіс розташований в житловому будинку №2 по вул. Драгоманова.

Раніше це ПП надавало охоронні послуги КП "Укрспецзв'язок", головному управлінню юстиції в Києві, Нацкомісії з цінних паперів фондового ринку та Держслужбі спецзв'язку і захисту інформації. Всього, за даними з публічних джерел, договорів з цими компаніями було укладено на 4300000 грн.

Проте, з'ясувалося, що Роман Павлюк також є директором іще цілої низки охоронних підприємств, зареєстрованих порівняно нещодавно, зокрема: ПП "Шериф-охорона 01", ПП "Шериф-охорона 02", ПП "Шериф-охорона 03", ПП "Шериф-охорона 04", ПП "Шериф -охорона 05 ", а також ПП" Агентство безпеки "Шериф". Засновником всіх перерахованих вище компаній є депутат Київради від фракції "Об'єднання "Самопоміч" Дмитро Стрижов і його дружина Марина.

Також, як загальновідомо, пан Стрижов є власником ПП "Шериф-Комплекс", яким він керував до листопада 2018 року (на цій посаді його і змінив згаданий вище пан Павлюк).

В Є-декларації депутата Київміськради Стрижова зазначено, що він і його дружина володіють корпоративними правами на близько 35 підприємств, які надають охоронні послуги.

Спитаєте навіщо стільки? І будь-який бухгалтер вам відповість: для мінімізації оподаткування, аби лишитися у "комфортній" зоні "єдиного податку"! А ще й для того, аби надати легітимності по суті "підставним" тендерним процедурам. І за цим інструментарієм вимивалися гроші з державного бюджету України в значному масштабі.

Так, у 2016 році ПП "Охоронне підприємство Шериф" Дмитра Стрижова укладало договір з ДП "Національний культурно-мистецький та музейний комплекс "Мистецький арсенал", яке перебуває на балансі Державного управління справами Адміністрації Президента України Петра Порошенка. Вартість послуг становила 2200000 грн.

У 2017 році ПП "Шериф-Безпека", поділивши підряд із фірмою "Сапсан-1" голови Київського регіонального відділення Української федерації професіоналів безпеки Геннадія Насонова, надавала охоронні послуги КП "Київпастранс" - охороняли 43 об'єкти цього підприємства за 6100000 грн.

Більш того, підприємство пана Стрижова було помічене в інших протиправних діях. Зокрема, у 2015 році охоронне підприємство "Шериф" "засвітилося" у скандалі, пов'язаному із крадіжкою цілого кіоску "Союздруку".

Ця мала архітектурна форма стояла в районі метро "Петрівка" навпроти ТРЦ "Городок", а співробітники "Союздруку" згодом знайшли його на сусідній вулиці. При цьому повернути кіоск, на який були всі дозвільні документи, не дозволили саме співробітники охоронного агентства "Шериф", заблокувавши його своїми автомобілями. За словами співробітників "Союздруку", така ситуація мала місце не вперше.

Однак, повернемося до КП "Київтеплоенерго". У лютому 2019 року комунальне підприємство уклало з переможцем тендера ПП "Регіональний охоронний союз" відповідний договір. Однак, у вересні правоохоронці в ході досудового слідства проводили огляд ряду об'єктів КП "Київтеплоенерго" і виявили, що охорона цих об'єктів не здійснюється. У ситуації спробував розібратися депутат Київради від фракції ВО "Свобода Володимир Назаренко, попросивши Департамент внутрішнього фінансового контролю та аудиту Київської міськдержадміністрації провести моніторинг закупівлі послуг з фізичної охорони об'єктів КП "Київтеплоенерго".

За словами депутата Назаренка, депутата, в ході досудового слідства проводився огляд об'єктів комунального підприємства, які повинні були бути забезпечені цілодобовою охороною: вул. Народного Ополчення, 18; вул. Шліхтера, 16; вул. Здолбунівська, 5Б; вул. Здолбунівська, 3А; вул. Сокальська, 5А. Однак, як було задокументовано, де-факто охорона за даними адресами не здійснювалася.

"Така ситуація з охороною важливих вузлів КП "Київтеплоенерго" дуже турбує жителів Києва і вимагає негайного втручання з боку міської влади", - наголосив депутат.

https://from-ua.com/obzor-pressi/528551-kiivsku-gromadu-grabue-regionalnii-ohoronnii-soyuz.html

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 1/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 1/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5