Отзыв о работодателе «Секс шоп " Интим"» Добавлен: 15.06.22 16:35
Другие названия: Бутик Интим
Сфера деятельности: Торговля: Одежда, обувь, аксессуары, текстиль
Телефоны: (093) 4538832
Должность: продавець
Дата начала работы: Июнь 2019 г.
Дата увольнения: Февраль 2022 г.
Я працювала в цій компанії майже 3 роки до початку війни, довелося звільнитися через переїзд за кордон. Робота на початку була місцями складною, бо до цього я не мала досвіду в торгівлі. Але з часом стало простіше, мне всього вчили і допомагали. Якихось проблем з керівництвом не виникало, я чесно кажучи в шоці від коментарів тут, мені керівництво допомогло, вони швидко зреагували на ситуацію в перший день війни, виплатили зп, і запропонували допомогу!!! Я мало про яку роботу в своєму житті можу сказати щось хороше, але тут правда було добре, мені подобалося працювати, я багато чого вивчила, завела друзів. І якщо я повернуся додому, то спробую повернутися на старе місце.
В магазині стикалася з неадекватними клієнтами. Такі люди просто крадуть час, а іноді навіть товари. іноді хотілося щоб на дверях була охорона, постійно, а не тільки по виклику. Але це не негативна сторона компанії, це скоріше про рівень виховання покупців.