Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «IT-курсы Lemon.School в Киеве» Добавлен: 25.10.22 11:21

Основна назва: IT-курсы Lemon.School в Киеве
Інші назви: IT-образование Lemon.School в Киеве
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт:
Телефони: 099-496-96-66
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 4,95/5,0

Перегляди: 336
Усього відгуків: 79
Опис діяльності:
В Lemon School продолжительность курсов составляет 2-4 месяца. Но пусть вас не пугает краткость обучение, ведь его темп достаточно серьезный – на большом количестве курсов занятия проводятся три-четыре раза в неделю. Мы уверены, что легко вам не будет, но то, что после IT-курсов в Киеве вы станете профессионалом в выбранной области IT-технологий – это 100%. Готовьтесь, что придется попотеть. Именно поэтому мы советуем вам запастись большой мотивацией, не прогуливать, ловить каждое слово преподавателя и выполнять все домашние и практические задания.
Автор(-ка): Аноним (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2022 г.
Дата звільнення: 2022 г.

Позитивні сторони компанії

нету

Негативні сторони компанії

Ось і закінчився мій онлайн курс графічного дизайну. Викинуті грощі!!! Анастасія Парна, як викладач м'яко кажучи слабуватий. Багато елементарних речей взагалі не знає. Як викладач курсу по графічному дизайну може не знати як об'єднати 2 контури в один і потім перевести це в фігуру??? Це базові знання Ілюстратора. Плаває в інформації. Але дуже старається цього не показувати. Надивилась майстерклассив в інстаграмі і з поважним виглядом видає їх за свої лайфхаки. Я пройшла перед цим безкоштовний вводний курс від іншої школи. І на цьому вводному курсі я більше дізналась чим в Лемоні, де мені сказали, що це курс для для тих хто вже вміє працювати в іллюстраторі. А я Іллюстратор знаю, я думала, що навчусь новому, складним прійомам.
Є набагато кращих безкоштовних або дешевших курсів. Курс дуже завищений по ціні. Фото матеріали вкрадені з інших курсів. Я була трохи шокована коли побачила слайди уроків з іншої школи :)))). Завдання не перевіряються, їх просто загружали на платформу і все... ніякого фідбеку не було, ні обговорення помилок, нічого!!! Роботи навіть губились, тому що їх просто не зкачували з файлообмінника і вони згорали. Потім вкінці швидке оцінювання всіх
На питання викладач взагалі не відповідав, навіть не дивиться телеграм (по телефону мене завіряли у постійному контакті з викладачем в продовж всего курсу, що можна консультуватись якщо чогось не знаєшь, запитувати). А на справді такого немає, ражде відповість студент з групи, аніж викладач зайде в чат і прокоментує!!! Якщо берете такі гроші, то потрібно якось більш відповідально відноситись. А в нас було аби як. "Ой, ви там в мене щось запитували 4 дні назад, то я от щойно побачила" відповідає наша викладач Настя, коли їй студент вже в лоб задала питання конкретно на уроці. Якщо немає часу, то може не треба набирати стільки людей? Ато гроші позбирати з усіх то добре і тільки відбути своїх 2 години в неділю це замало... я вважаю.
Курсу Фотошопу я вважаю взагалі не було!!! З усіх уроків за 2,5 місяці їх було аж 2 з половиною.
Все дуже дуже поверхньо!!!!
Тут бачу багато хороших відгуків, можливо з очною школою в Харкові все набагато краще. Але онлайн курс дуже слабий.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 1/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 1/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5