Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Компания "Ун Моменто"» Добавлен: 08.11.22 15:21

Основна назва: Компания "Ун Моменто"
Сфера діяльності: Послуги: Побутові послуги: прибирання, прання, чищення, фото, ательє, ЖКГ та ін.
Сайт:
Телефони: 495-2-495
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Київ, Печерськ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 4,45/5,0

Перегляди: 221
Усього відгуків: 66
Опис діяльності:
Ведущий поставщик услуг химчистки на украинском рынке.В спектр услуг "Ун Моменто" входит: * чистка изделий из текстиля * чистка и восcтановление цвета изделий из кожи, меха * индивидуальная чистка брендовых изделий * чистка комбинированных изделий * экологическая чистка детских мягких игрушек * чистка кожгалантереи * ремонт одежды * стирка * глажение * экспресс - выведение пятен * снятие - навешивание и драпировка занавесей * чистка ковров * обработка серебром * хранение меховых изделий * профессиональный клининг
Автор(-ка): Аріна (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Вакансія: Менеджер по роботі з клієнтами
Дата співбесіди: Жовтень 2022 г.
Корисність відгуку: 0 - 1 = -1
Всього коментарів: 1
Однакова IP адреса! Можливо, цей автор вже залишав відгуки про цю компанію.
Відгуки, залишені через один і той же вихід в інтернет, мають однаковий колір цієї іконки.

Позитивні сторони компанії

Головний офіс на Печерську, центр міста. Зручне розташування. Сам офіс охайний, приємна атмосфера наче. Співбесіда пройшла добре. Але щось не склалося. Буває й так.

Негативні сторони компанії

Наче все нормально, що хочеться відмітити та порадити: корпоративна етика зі сторони компанії, а саме: щоб був якийсь зворотній зв'язок. Оскільки яким би не був результат після співбесіди, хотілося б мати відповідь. Не взяли, то скажіть причину, бо не зрозуміло чому ... Мені здалося, що в данному відділу, колл-центр, персонал +30 не потрібен, вікові обмеження. А ось зауваження менеджеру по персоналу - Альона. Нічого страшного, що людина, наприклад я, перепитала перед виїздом, який вхід до офісу, тим більше розмова була за день до того, потім якісь питання ще... То у відповідь: "Я вам говорила..." Звучить з її слів ...Типу забули...) Всі ми люди, багато дзвінків, уточнення , чи перепитать - нормальне явище. ) А тим більше, коли дістаєшся метро... повітряна ... на жаль, а треба сповістити про затримку свою... А в трубку - через зуби типу привітно, так принаймні здалося. Хоча вона сама на віддаленій основі - ейчар, а шукачам їхати на зустріч пропонують вже з роздрукованим резюме. А переслати керівнику можливо?! Так і хотілося сказати. Тим більше це нормально, так всі роботодавці роблять, або друкують в офісі, на місці. Нема принтера вдома. Все. На співбесіді не бачила, щоб його хтось відкривав, те резюме, просто моя розповідь про себе та й все. Двояке враження. Керівник call-centre надала все по вакансії... Дякую їй за приділений час з-поміж робочого процесу, бо час від часу були дзвінки... Лише суб'єктивна думка, враження від компанії. Маленькі нюанси, що першочергово були.