Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «АВД Трейд Компані» Добавлен: 11.11.22 20:31

Основна назва: АВД Трейд Компані
Інші назви: LLC AVD TRADE COMPANY, АВД Трейд Компани, АВД Трейд Компані
Сфера діяльності: Торгівля: Автомобілі, запчастини, автохімія
Сайт:
Телефони: +38 (063) 474 32 01
Адреса: Україна, м. Київ, г.Киев, переулок Радыщева, 1
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 1,80/5,0

Перегляди: 150
Усього відгуків: 1
Опис діяльності:
Компания AVDtrade - официальный украинский дистрибьютор запчастей для легкового и коммерческого транспорта. AVDtrade - ТВОЯ ДИНАМИКА РАЗВИТИЯ!
Автор(-ка): Дмитрий (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: Комірник
Дата початку роботи: 2021 г.
Дата звільнення: 2022 г.
Стартова зарплата: $250
Фінальна зарплата: $280
Корисність відгуку: 1 - 0 = +1
Всього коментарів: 1

Позитивні сторони компанії

Хардкор

Негативні сторони компанії

Київський катівня або тюряга від АВД Трейд Компані. 
Прочитай перед тим як іти до них на роботу! 
Працював на складі в місті Києві за адресою провулок Радищева, 1 в компанії ТОВ "АВД ТРЕЙД КОМПАНI" на складі. Що можу сказати, коли тільки влаштувався на роботу то сильних нарікань не було. 
Плюсами було те, що були готові обіди -  хоч і не дуже смачні, зато ситні. Обіди вираховували з зарплати 2.000 гривень на місяць. Звичайно було й таке, що обіди не привозили, але то є рідкість. Звичайно, що краще самому готувати собі смачний обід за такі кошти. Але кого це хвилює?)
Відмовитись від обіду можна було, але кошти які вираховують зі зарплатні вам ніхто не поверне, краще вже просто викинути. З початку 2022 року обіди кудись ділись,  і вже ніхто не привозить, а саме головне те що директор складу Роман Федорович, нікого про це не сповіщає. А кошти то кудись діваються, самі розумієте куди. Те, що ти будеш розвантажувати фури з палетами від 500кг та витрачати час на різку картону, тобі ніхто нічого недоплатить, не слухай ці обіцянки з доплатою. Гроші з продажу картону, йдуть на піцу та в кишені до верхівки директору та директору складу. 
Директор складу на момент моєї роботи є Роман, людина дуже хитра, коли йому від вас щось треба він буде на коліна ставати і кормити вас обіцянками, але коли ви щось хочете від нього може відшуткуватись і послати на всі чотири сторони. Сам директор філії в Києві, похуїст йому абсолютно начхати на все що робиться на складі, і те що провертають його менеджера з продажів прямо на його очах. За те даному персонажу не начхати на свою коханку (з бухгалтерії) з якою вони крутять свій роман на роботі. 
З 2022 року ставлення до персоналу стало жахливе, розумні люди просто біжать з цієї дурки. Ви не будете знати за, що саме отримуєте заробітню плату, як її нараховують і таке інше. На запитання до директора складу, щодо правильності нарахування зарплати вас пошлють. Або працюй і отримуй те що отримуєш, або пиши заяву на звільнення. З 11.11.2022 ввели штрафи за погану роботу, що таке погана робота тобі теж ніхто не скаже. І те що ти отримаєш в конверті залежить від настрою Романа Федоровича та Сашка Шевченка. Котрі гарно мутять чорну касу не тільки на товарі, але й на вашій зарплаті.  
На складі завжди є потік людей, хтось просто фізично не може бігати по 20 кілометрів кожен день, а хтось просто розуміє що в цій дурці можна лишитись розуму, та згубити свою спину та в цілому здоров'я.
Одже, якщо любите бути в рабстві, хардкор і незрозумілу зарплату кожен місяць, то вам саме на цей склад в Києві.  Не рекомендую! 

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 1/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 3/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5