Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «ФитКервс» Добавлен: 12.11.22 23:49

Основна назва: ФитКервс
Інші назви: Fitcurves
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт:
Адреса: Україна, м. Ірпінь
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,67/5,0

Перегляди: 329
Усього відгуків: 42
Опис діяльності:
фитнес для женщин, программы похудения
Автор(-ка): Asya (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: Адміністратор, фітнес-тренер
Дата початку роботи: Серпень 2022 г.
Дата звільнення: Серпень 2022 г.
Стартова зарплата: $100

Позитивні сторони компанії

1. Постійно в русі, є можливість підтримувати фігуру та здоров‘я, для «тренерів» заняття на тренажерах доступні та безкоштовні.
2. Пощастило с колективом, підтримають, пояснять та допоможуть.
3. Дійсно дали багато корисної інфи для навчання на стажуванні та подальшої роботи (це через те що пощастило з колективом, за що їм велике дякую, вони молодці)
4. Клієнтки задоволені, та з радістю ходять на тренування, це свідчить про якість обслуговування. Якщо вмієте мотивувати та підбадьорювати жінок які тренуються, добре все їм пояснюєте, спілкуєтесь та не стоїте на місці, подаєте приклад, тоді за це вам великий плюсик до карми)
На цьому нажаль все…

Негативні сторони компанії

Сама специфіка роботи, та підготовка працівників. Назва «адміністратор-тренер» тільки красиві слова, по-суті в більшості часу ви виконуватимете роботу промоутера, тобто це сбір номерів телефону з листівками на вулиці, що на сьогоднішній день робота не з найприємніших (при чому номер треба буквально вигризти з людини, а потім багато разів дзвонити їй та турбувати навіть якщо прозвучало прохання не дзвонити, фу такими буть!!!), також продзвін бази яка вже 100 разів продзвонювалась, де вас можуть послати не самими добрими словами. Якщо у вас є та сама жилка і ви зможете «напарити» абонемент, та привести клієнта, тоді ця робота для вас! Не сподобалось те, що чіпляння до людей на вулиці позиціонують як «благородну справу» а по-суті то є звичайна замануха як у різних мережах. Якщо ви доросла людина, яка бажає працювати в сфері здоров’я та спорту, і не навантажувати себе роботою промоутерів та менеджерів з продажу послуг для клієнтів то не йдіть туди та не витрачайте на це свій час. Щодо зп нічого особисто від себе не скажу, бо пробула на стажуванні 3 дні, але знайомі які працювали в данній мережі скаржилися на постійні затримки, не обумовлені штрафи, виплати не в повному обсязі, та вцілому були не в захваті, але скажу так, це залежить від місця, колективу та керівництва, повторюсь це мережа.
Вважаю свій відгук максимально об‘єктивним. Також моя порада при пошуку роботи, іноді читайте відгуки від співробітників, та при можливості не витрачайте свій час на компанії з яких після тижню стажування ви захочете втікти…

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 3/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 3/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 2/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5