Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Expert outsourcing» Добавлен: 04.12.22 14:38

Основна назва: Expert outsourcing
Інші назви: Диденко Александр Николаевич
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт:
Адреса: Україна, м. Львів
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 1,20/5,0

Перегляди: 126
Усього відгуків: 2
Опис діяльності:
Аутсорсинг, лизинг персонала
Автор(-ка): lera Fedorova (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Посада: Магазинер
Дата початку роботи: 2022 г.

Позитивні сторони компанії

нема

Негативні сторони компанії

Приїхали працювати з подругою через фірму EXPERT ,координував нас хлопець Іван , обіцяли 28 зл в годину на погружчику високого складу ,склад Бедронки в місті Сосновець.
Все починалося добре ,але, тільки в кінці нас попередили що ми будемо жити з лідером цієї фірми Дмитром до якого пізніше ще повинен приїхати його друг , повторюю,В КІНЦІ ТІЛЬКИ ПОПЕРЕДИЛИ КОЛИ МИ ВЖЕ БУЛИ В ДОРОЗІ.
За житло 500 зл , квартира не те що савдеп ,таке враження склалось ніби тут Сталін вмер,ванна засрана, на туалеті можна кататися як на каруселі ,кухня то окремий вид мистецтва ,коли заходиш ноги до підлоги приклеюються , умвальник дихає на останніх парах .
Перейду до роботи :
Це тупо пізда.
Лідер такий йолуп якого ще світ не бачив .На всі питання в нього дві відповіді :"Не знаю" і "Я дізнаюсь" ,після другої пропадає з радарів.
Графіки , вихідні,ставка,зарплата, скільки коштує страхування , одяг і так далі -він нічого не знає ,може попередити про вихід на роботу за 40 хвилин до зміни .Коли приходиш на зміну (в нас це було два тижні) ходиш і просто пінаєш хуї,бо нема ні ретраків ,ні вузиків,ні людини яка тебе буде школити, нічого.На запитання ,що до робити відповідає:",Шаройобтесь ,вам іде почасовка ,ітак платять" ,а потім ходить і їбе чому ми нічого не робимо .
Обзиває і насміхається з своїх працівників з Тиджикістану і інших подібних країн, розказує іншим працівникам скільки в вас простоїв ,як ви погано працюєте і бла бла бла,має такого самого друга Артура теж лідера якоїсь фірми (на жаль не можу згадати назву) такий самий виродок як і попередній.
Абсолютно безвідповідально відноситьсь до техніки безпеки ,мало того ,що лізе під вузики іншим людям в процесі роботи тягнучи при цьому за собою інших ,так ще й лізе на погружчик високого складу не маючи не те що управління ,а навіть поняття ,що це таке і намагається їздити на ньому біля інших.
Його бос -Сергій ,така сама мразота як і він .

Сьогодні 11.04.2022 о 1 годині ночі ця блядь (Діма ) привела своїх друзів алкашів і вони сиділи бухали запрошуючи нас до них ,на що ми кожного разу відмовляли ,потім почали заходити до нас в кімнату навіть без стуку з пропозиціями ,то посидіти з ними,то поїхати з ними ж в Катовіце,на що ми відповідали ні.
Мабуть ,їм це не сподобалося і один з них почав обливати нас лайном за дверми нашої кімнати, думаючи ,що ми нічого не чуємо.
Я вийшла і нагнула їм хуїв за ті слова ,почалась словесна перепалка в якій наш "лідер" не сказав жодного слова в наш захист.А потім в 5 годині ранку прийшли п'яні під двері і почали написувати і надзвонювати.Ми спали ,а вони викликали поліцію ,бо ми їм двері не відкривали🤦🤦Та поліція в ахуї була ,бо він і два слова польською зв'язати не може і пояснити що сталось,бо цитую :"Я не знаю польського языка".То тепер питання ,як цього кретина взяли на роботу взагалі??

На рухах маємо всі відеодокази.

Я подзвонила до цього самого Сергія і розказала всю ситуацію ,на що він спокійно відповів ,що все вирішить ,ну власне ніхуя і не зробив.

Ця фірма поголовно розводить всіх ,читайте уважно договора ,а ще краще не зв'язуйтесь з ними ,бо ці ж самі договора липові ,як і вся кантора ще й знімуть гроші за неіснуючі штрафи.

Тепер кортко:
Фірма російська ,власники підараси ,найобують, гроші не виплачують ,все ,що обіцяють -наїбалово , умови просто торба,на місця лідерів беруть розумово відсталих .

Сергій - +380986444502
Діма -+48 731 768 567
Іван - +48570964638
Фірма Expert .

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 1/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5