Отзыв о работодателе «iBox» Добавлен: 13.12.22 12:37
Другие названия: Айбокс
Сайт: www.ibox.ua
Телефоны: (0 800) 300-102 093; 096 / 066 550-11-11
Должность: Оператор контакт-центру
Дата начала работы: Февраль 2021 г.
Дата увольнения: Июль 2021 г.
Ibox побудований на принципах взаємодопомозі та підтримці.
В компанії кожен має можливість розвиватися, покращувати свої навички, а також, компанія зацікавлена в кар’єрному рості кожного свого працівника.
Особливо хочу відмітити фінансову частину, адже в цій компанії виплати заробітньої плати жодного разу не були затримані та через кожен період був перегляд виплат та підвищення зарплати.
Молодий колектив, де відчуваєш себе максимально комфортно та відкрито збільшує твій подих до роботи
Особиста побудова графіку роботи є надзвичайно великим плюсом, адже можна поєднувати роботу та своє особисте життя.
Керівництво завжди з тобою на зв’язку, чи буде це день, чи ніч. Завжди є до кого звернутися за порадою.
В компанії досить гарне технічне забезпечення своїх працівників, як в офісі, так і на віддаленому формі роботи. Забезпечують усім необхідним та завжди йдуть на зустріч.
Все вирішувалося одразу, якщо були якісь проблеми.