Отзыв о работодателе «Сеть магазинов Family (ФОП Ковальчук)» Добавлен: 14.12.22 20:25
Сфера деятельности: Торговля: Одежда, обувь, аксессуары, текстиль
Дата начала работы: 2022 г.
Дата увольнения: 2022 г.
Полезность отзыва: 1 - 1 = 0
Зп завжди вчасно
Зп ..
Довго думала чи писати,але.
Оті всі боти(по іншому можно їх назвати лише нецензурно,а я дівчина вихована),які пишуть маячню про "ой ,як класно,все супер,всі добрі"..
Це брєд!!
Повний!!
Бо-якщо ти хочеш зп-ти пашеш,як лошадь(при цьому ти все одно знаходишся нижче плинтуса,бо всім зовсім всеодно)..
Ти ніхто,звати тебе ніяк.
Ти та сама лошадьонка ,яка заробляє гроші для шефа,бо він:"великий валантьор"..
Якщо хочеш необмежаний пакет роботи,максимум штрафів,не дополучати зп ,бо не виконав фінансовий або товарний план-то твоє..
Йди.
Працюй.
Віддавай.
Але.
Якщо є повага до себе,та добре розумієш,що є обов'язки КМ,керуючого,продавця,логіста,грущика-то не туди.
Бо всі ці ролі ти вмконуєш одночасно,ще й мерчандайзер,маркєтолог,фінансист,центр,збуту та тд..
Нажаль,не можу додати скріншоти,але вважаю цю фразу висновком всієї роботи компанії-"УВАЖНО,УВАЖНО,УВАЖНО ПЕРЕЧИТАЙТЕ ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ГЕНЕРАТОРАМИ!!!
ХТО СПАЛИТЬ ГЕНЕРАТОР ЧИ ЩИТОВУ,БУДЕ ПОВНІСТЮ ВІДШКОДЖУВАТИ ВСЮ ВАРТІСТЬ!!!!"
Це при тому,що інструкцій нема,з 16.12 всі працюють без вихідних,а в магазинах холодно і кожного дня фото-звіти,акції та стопери,які набагато важніщі ніж відвідувачі.
Бо за ті грьобані стопери знімуть премію,а ще й зп ..
А за відвідувачів ні..
Тобто,всім зрозуміло-купувати в Фемелі-мей бі,працювати-НІКОЛИ!!
БЕРЕЖІТЬ СВОЇ НЕРВИ ТА ГЛУЗД!!!!
Однак, хочу звернути Вашу увагу на те, що кожна компанія має свої вимоги та очікування від працівників. Наприклад, в нашій компанії очікується, що продавці - консультанти будуть виконувати ряд обов'язків:
1. Приємне та професійне консультування клієнтів.
2. Знання технік продажу.
3. Підтримка порядку в торговому залі.
4. Робота з касою.
5. Прийом товару, викладка по планограмах.
6. Активна участь в реалізації маркетингових акцій, взаємодія з клієнтами для залучення їх до покупок.
Це важливо для успішної роботи компанії та забезпечення задоволення клієнтів.
Також, в нашій компанії є такі працівники, як: категорійні менеджери, керуючі магазину, регіональний директор, логісти, вантажники, комадна мерчендайзерів і тд. Кожен з цих працівників якісно виконує свою роботу та має ряд певних обов'язків.
Щодо заробітної плати та мотиваційної системи, розумію, що це є важливим аспектом Вашої роботи. Тому, заробітна плата наших продавців - консультантів складається з трьох частин: ставка + відсоток від продажу + мотивація. Хочемо нагадати, що для отримання мотивації та успіху в роботі необхідно виконувати свої обов'язки з відповідальністю та залученістю. Підкажіть, які саме питання виникли у Вас по заробітній платі, яку суму Вам не доплатили? Чи звертались Ви до керуючої магазину з даною проблемою?
Графік роботи дівчаток 4/2, який формується за два тижні до початку нового місяця. Це дозволяє вам чітко планувати свої вихідні та, в разі необхідності, звертатися до керуючого магазину для коригування графіку. Такий підхід забезпечує більшу гнучкість і комфорт у робочому графіку.
Підкажіть, на якій саме торговій точці Ви працювали без вихідних та певними некомфортними умовами?
Якщо у Вам є конкретні пропозиції або побажання стосовно умов праці та мотивації, будь ласка, поділіться ними з керівництвом чи HR - відділом.
Бажаю Вам успіху та знаходженням балансу між задоволенням від роботи та особистими потребами.
З повагою, HR Валентина, компанія «Family».
Якщо ви знайшли в інтернеті нову назву посади-то вона неодмінно з'явится в Фемилі!!На неї завжди знайдуться кошти для виплати звробітньої платні.
А от підвищити ту ж саму платню продавцям-це нонсенс.
Як так?!
Вони що мало заробляють?!
Для працьовників знижок немає,бо вони повинні заробляти стільки,щоб знижок не просити-це політика компанії.
Кожен за себе-це дрбре.
Але немає загальної комунікауії між офісом,логістикою та магазинами.
Це три окремих острова!!!
Та має бути по іншому..
Терпіння та крепких нервів всім,хто працює у цій компанії!!!