Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Aweb» Добавлен: 15.12.22 08:59

Основна назва: Aweb
Інші назви: aweb.ua, авеб
Сфера діяльності: Послуги: IT: консалтинг, розробка, впровадження, хостинг та ін.
Сайт:
Телефони: (044) 538-01-61
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,90/5,0

Перегляди: 647
Усього відгуків: 56
Опис діяльності:
Занимается контекстной рекламой и продвижениемсайтов в интернете. Офис в бизнес-центре возле Дарницкой площади, есть столовая, спортзал, кафе, аптека и прочая инфраструктура. К "Авеб Системс Украина" данная компания не имеет никакого отношения!!!!
Автор(-ка): Діана (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Дата початку роботи: Серпень 2022 г.

Позитивні сторони компанії

Працюю в Авебі більше 4 місяців та вирішити залишити відгук, бо пам’ятаю як сама на цих сайтах шукала їх, перед виконання тестового завдання)
Пройшовши 3 етапи співбесіди мені запропонували оффер. Я прийшла без досвіду та глибоких знань, щойно закінчивши курси по PPC. Це була моя перша співбесіда і я була дуже здивована, що мені вдалось потрапити в кампанію., яку я хотіла (прочитавши відгуки про колектив, відношення та інше)
Пам’ятаю, як в перший день дивувалась що все дійсно так, як писали в вакансії і співробітники у відгуках.
Для мене найважливішим критерієм був колектив та відношення з керівництвом. В цьому плані все навіть краще, ніж я собі уявила. Немає застарілої ієрархії - всі можуть звертатись до кожного з будь-якими робочими (й особистими) моментами.


На випробовувальному терміні (3 місяці) у мене була прекрасна наставниця, яка допомагала мені з усім, ділилась лайфхаками, своїм досвідом та показала безліч напрямків для розвитку. Обожнюю її)
Все було максимально комфортно, наскільки це можливо. Також були регулярні зустрічі для адаптації, що дуже допомогло “влитись” та відчувати себе в своїй тарілці з першого дня (зустрічі-адаптації починаються з першого дня).

За цей період мені сподобалось, що не критикують і не сваряться за помилки, а допомагають розібрати в ситуації, вирішити та уникати в майбутньому. Це розвиває мене не лише в суто робочих моментах, а й в особистих.
Подобається організація процесів - все максимально структуровано.

І не можу не відмітити турботу про персонал починаючи від корпоративних обідів, кави/чаю, постійних смаколиків, безкоштовної вакцинації та закінчуючи облаштуванням комфорту під час відключення світла - обігрівачами на газу, плиткою та чайниками на газу, павербанками для особистого користування та багато іншого.
Я рада, що опинилась в Авебі, це відразу поставило “високу планку” як роботодавця)

Негативні сторони компанії

Не помітила поки)

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 5/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 5/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 4/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 4/5