Отзыв о работодателе «RC CARTEL» Добавлен: 18.12.22 00:37
Другие названия: рс картель
Сфера деятельности: Производство/поставка: Химия, ГСМ
Сайт: www.rc-cartel.biz
Должность: Менеджер
Дата начала работы: 2022 г.
Дата увольнения: 2022 г.
немає
НЕ РЕКОМЕНДУЮ! Приїхав працювати менеджером лижного прокату.Але по факту заставляли копати, грузити і багато тієї роботи , яка не була обговорена зразу роботодавцем.Якщо починаєшь їм про це казати та нагадувати начальству про те, що з тобою обходяться несправедливо, тоді виженуть з роботи та кинуть на зарплати.Якщо людина «терпіла» то таких залишають(як правило , більшість завжди мовчить , та працює за копійки якщо враховувати той факт, що їсти за свій кошт(ціни у буковелі самі знаєте які), штрафи за любу дрібницю і тд. В день коли мене хотіли позбутися, пришли охоронці, вели в якісь кабінет на паркінгу, та не випускали до тих пір, поки не підпишу бумагу, що я звільняюся за власним бажанням, коли хотів знімати на телефон, видерали з рук( телефон залишився трішки зігнутий) Поліція там кишенькова, чисто для виду.коли визвав поліцію, вони тупо стояли та мовчали, навіть не реагували фізичну розправу охоронців. У кінечному результаті, мені набридло сидіти у кабінеті 2 години, тому погодився написати їхню бумажку, в замін на те , що мій роботодавець пообіцяє виплатити мені повну зп. Виплатили кільки 2/3 зарплати, 1/3 зарплати, він намутив собі у кишеню. Ще з приводу проживання. Обіцяли що будемо жити у кімнатах по 2-4 чоловіка. Коли приїхав, жили у кімнатах по 15-17 чоловік(Це було у розпал Коронавіруса)За місяць роботи, у кімнаті два рази проривало трубу каналізації, Труби шли по потолку, і кожне змивання води було чути у кімнаті. Якщо ви захворієте, лікарь вам нічого там не підскаже , окрім того як їхати за власний кошт до обласного центру, шукати лікаря самостійно та лікуватися також самостійно за свій кошт. Картель груп , це сама кидальна контора.Якщо їдете у Буковель, то уточнюйте , чи то картель груп.(якщо не вірете мені, читайте відгуки у інтернеті , 90% відгуків , несуть тільки негативний характер ) Все що я написав, ще дуже лояльно. Доречі столова для робітників (платну і ціна росте кожний місяць), називається ТАЛІБАН, а між собою, вище керівнитство називає робітників — талібами)