Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Chuyou.ua Tiny Look» Добавлен: 28.02.23 17:12

Основна назва: Chuyou.ua Tiny Look
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Телефони: +38067 731 6546
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Харків
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 1,80/5,0

Перегляди: 112
Усього відгуків: 1
Опис діяльності:
Продаж дитячого одягу
Автор(-ка): Anonim (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: Менеджер з продажу
Дата початку роботи: Жовтень 2022 г.
Дата звільнення: Грудень 2022 г.
Стартова зарплата: $1500
Фінальна зарплата: $1500

Позитивні сторони компанії

Колектив

Негативні сторони компанії

компанії Chuyou і Tiny Look це одна і та ж компанія, тут 2 директори сестри, які постійно ділять між собою клієнтів та гроші. я прийшла працювати в цю компанію під час війни, бо втратила роботу як і багато українців, пройшла 3 етапи співбесіди - відбір був начебто мене в космос готували запускати.
Перший етап співбесіди полягав у тому, щоб розповісти про себе, про минуле місце роботи, бажану заробітну плату. Другий етап складався вже із співбесіди безпосередньо з роботодавцями, а третій – практика.
Я пройшла всі три етапи, і мене взяли на роботу.
Домовленість щодо заробітної плати була така: 5% від продажу та 100 грн зміна (на день)
На співбесіді всім дівчаткам співали що зарплата менеджера від 15 до 25 тисяч гривень на місяць.
Від 15 тисяч гривень - це за дуже поганих продажів, нижче за 15 тисяч менеджер не отримує.
Клюнувши на ці слова, я була щаслива, що знайшла віддалену роботу з такою шикарною зарплатою.
За умовами роботи:
графік 2/2 (тобто 2 дні поспіль на першій зміні та 2 дні поспіль на другій зміні)
1 зміна: 9:00-16:00
2 зміна: 16:00-24:00
Вихідних на жаль так і не було, хоч і обіцяли.
Інтернет-магазин досить маленький, ділиться на дві сторінки, в яких накручені підписники, коментарі та лайки для залучення нових клієнтів. Спеціалізуються ці магазини на продажу дитячого одягу та взуття. 80% це одяг та взуття з Китаю, на яке потрібно чекати місяць-півтора, 20% це одяг власного виробництва.
Обов'язки, які обговорювалися на співбесіді:
Комунікація з клієнтом в Instagram, вирішення конфліктних ситуацій, створення ТТН, занесення продажів в таблицю excel.
В компанії я пропрацювала практично 3 місяці, пік моєї працездатності якраз був під час масованих обстрілів енергоструктури України, тому через те, що я знаходилася в іншому місті, у мене практично завжди було світло вдома і я працювала в дві зміни за свою напарницю, у якої не було світла взагалі.
Мені доплачували лише 100 грн за другу зміну, тобто на день я заробляла 250-400 грн, працюючи без перерви та вихідних з 9:00 до 24:00.
Працювала за копійки цілих 3 місяці, потім я просто зрозуміла, що це ненормально і моя праця повинна оплачуватись адекватно, а не в три копійки.
Контингент людей, які пишуть дуже різні, в основному це люди, які є неплатоспроможними, оскільки взуття з Китаю найдешевше коштує від 1500 гривень + доставка 14-16$
Тому багато людей дізнавшись ціну за взуття та за доставку просто відморожувалися та відмовлялися купувати товар. Тим більше потрібно було вносити 50% передоплату, на що не кожний погоджувався.
Ще якщо клієнт не забирає посилку на новій пошті, там починається платне зберігання, за яке платить менеджер зі своєї кишені.
Тобто я прийняла замовлення і клієнт не забирає посилку 5-7 днів, починається платне зберігання і в мене вираховують із зарплати за зберігання посилки. Оскільки розрахунок заробітної плати був щотижня, щотижня у мене вираховували із зарплати від 200 до 350 грн у середньому. Звісно, такий момент не обговорювався на співбесіді. Про це я дізналася у процесі роботи.
Сторінки Instagram 2, 2 різних директори Юля та Маша. Маша займається закупівлями, Юля цілими днями моніторить листування і сама навіть відповідає клієнтам, забираючи їх собі та роблячи продажі. Навіщо брати менеджера, якщо ви відповідаєте клієнтам?
Повний безлад у цінах, в замовленнях та постійна плутанина. Керівництво не попереджає про подорожчання цін. На одній сторінці уггі коштують 2500 грн +16 $ доставка, на іншій сторінці ці уггі стоять 2700 грн +18 $ доставка - і таке абсолютно з усіма речами: джинсами сукнями, костюмами, ціни дуже рідко збігаються.
Також будьте готові вирішувати конфліктні ситуації та помилки дівчат за свій рахунок.
Дуже часто дівчата помиляються і відправляють клієнту 2 ліві або 2 праві кросівка. Тому менеджер навіть у свій не робочий час повинен дзвонити і вирішувати їх косяки.
Також дівчата постійно сваряться і з'ясовують стосунки при співробітниках.
як мінімум це не етично, у чаті та на зборах. Найчастіше ці сварки бувають через те, що дівчатка ділять клієнтів, адже на чиїй сторінці замовили - того й гроші.
збори постійно в зумі о 9-й ранку, тому що так зручно керівництву. якщо ви відпрацювали вже вечірню зміну і наступного дня у вас друга зміна, то вам все одно потрібно бути на зборах о 9-й і їх не хвилює що ви допізна працювали.
навіть обговорюється що збори о 9 ранку, ви заради цього прокидаєтеся, а керівництво його може перенести на 10 або на 11 годин. Загалом, про співробітників не думає ніхто з керівництва, вони роблять так, як зручно їм.
Загалом не рекомендую працювати у цих компаніях.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 5/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 1/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5