Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «АЛД Автомотів Україна/ALD automotive Ukraine/ТОВ Перша лізингова компанія» Добавлен: 09.03.23 11:16

Основное название: АЛД Автомотів Україна/ALD automotive Ukraine/ТОВ Перша лізингова компанія
Другие названия: ООО Первая лизинговая компания/ АЛД автомотив Украина/дочірня компанія групи Société Générale
Сфера деятельности: Торговля: Автомобили, запчасти, автохимия
Сайт:
Телефоны: 0 800 505 505/(044) 498 58 58/ (044) 247 69 69/ (044) 247 69 70/ (044) 247 69 09 / (067) 555 06 32
Эл. почта: [email protected]
Страна: Украина
Адрес: Украина, г. Киев
Рейтинг компании:
  • Рейтинг 3,20/5,0

Просмотры: 144
Всего отзывов: 4
Описание деятельности:
Лізингва компанія - надає авто у лізинг та продає вживані авто після лізингу. АЛД Автомотів надає послуги управління автопарком і довгострокової оренди автомобілів.
Автор: Антон (работал(-а) в компании и знает её изнутри)
Дата начала работы: 2022 г.
Дата увольнения: 2023 г.

Положительные стороны компании

ALDautomotive продає авто Volkswagen Golf з підробленими сертифікатами і не повідомляє про це:
- кліентів;
- покупців вживаних авто;
- страхову компанію.

Отрицательные стороны компании


На корпоративному сайті
https://shop.aldcarmarket.com/uk-ua/catalog
до продажу пропонуються вживані автомобілі марки Volkswagen Golf.

Всі ці авто для америнканського ринку і вироблені у Мексиці. Після історії з VW group у США яка мала назву "Дізельгейт" весь той непотріб вивезли до 3-х країн і так вони опинилися в Україні (до росії такі авто не потрапили бо компанія мабуть поважає закони болотної педерації).

Як вже встановлено досудовим розслідуванням по кримінальному провадженню № 12018100000000477 (знаходиться у ГПУ), під час розмитнення та першої державної реєстрації в сервісних центрах МВС України автомобілів, згідно Додатоку, ТОВ «Порше Україна» надавала копію сертифікату типу на автомобілі Volkswagen Golf Sportwagen (Variant) (виробник Мексика) видану ДП «Державний автотранспортний науково-дослідний і проектний інститут», що не відповідає дійсності.

Згідно листів Державного підприємства «Державний автотранспортний науково-дослідний і проектний інститут» та Державного підприємства «Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів», які визначені Міністерством інфраструктури України органами із сертифікації, акредитовані відповідно до законодавства та нотифіковані Організацією Об'єднаних Націй щодо видачі сертифікатів типу, ТОВ «Порше Україна» не зверталося до вказаних підприємств щодо затвердження типу на вищевказані автомобілі та сертифікати на них не видавалися.

Правила дорожнього руху, розділ 31.1 ПДР, містять вимогу, що технічний стан транспортних засобів та їх обладнання повинні відповідати вимогам стандартів, що стосуються безпеки дорожнього руху та охорони навколишнього середовища, а також правил технічної експлуатації, інструкцій підприємств-виробників та іншої нормативно-технічної документації.

Згідно з пунктом 31.4. ПДР забороняється експлуатація транспортних засобів згідно із законодавством за наявності таких технічних несправностей і невідповідності таким вимогам: пункт 31.4.3 ПДР

Кримінальний кодекс України трактує транспортні злочини як передбачене кримінальним законом суспільне небезпечні діяння, що посягають на безпеку руху та експлуатації всіх видів механічного транспорту.

Ст. 4. Закону України «Про захист прав споживачів» розтлумачує права та обов'язки споживачів:
1. Споживачі під час укладення, зміни, виконання та припинення договорів щодо отримання (придбання, замовлення тощо) продукції, а також при використанні продукції, яка реалізується на території України, для задоволення своїх особистих потреб мають право на:
2) належну якість продукції та обслуговування;
3) безпеку продукції;
4) необхідну, доступну, достовірну та своєчасну інформацію державною мовою про продукцію, її кількість, якість, асортимент, її виробника (виконавця, продавця);
5) відшкодування майнової та моральної шкоди, завданої внаслідок недоліків продукції (дефекту в продукції), відповідно до закону.

Якщо ви клієнт/покупець ТОВ "Перша лізингова компанія" / ALDautomotive і компанія не повідомила вас про наявність суттєвого недоліку авто (заборона експлуатації!!!) під час підписання договору лізингу/купівлі-продажу звертайтеся до Громадської організації "Асоціація покупців України" +380678008815 [email protected]

Разом ми підготуємо судовий позов, або ви як споживач маєте можливість прієднатися до колективного позову проти ТОВ "Перша лізингова компанія" / ALDautomotive

Оценки компании

Коллектив и корпоративная культура
  • Рейтинг 5/5
Отношение руководства
  • Рейтинг 5/5
Рабочее место и условия работы
  • Рейтинг 5/5
Социальный пакет и льготы
  • Рейтинг 5/5
Перспективы работы в компании
  • Рейтинг 5/5