Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «ООО "Синево-Украина"» Добавлен: 22.03.23 17:41

Основна назва: ООО "Синево-Украина"
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт:
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 4,42/5,0

Перегляди: 661
Усього відгуків: 174
Опис діяльності:
Все виды лабораторной диагностики.
Автор(-ка): Марічка (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Дата початку роботи: 2018 г.

Позитивні сторони компанії

Працюю в Сінево уже 5 років. Здається не так багато, але й не мало. Сінево відкрила для мене можливості, і віру в правду та справедливість. Я повірила в можливості кар’єрного зросту, і що все залежить від моїх зусиль, а не від родинних зв’язків чи купується за пів кабана або взятки) Спочатку було не просто, важко, я набила добрячі шишки на своїх помилках при роботі, за перших пів року роботи відчувала вигоряння. Все змінилося, коли я почала працювати на різних наших відділеннях і порівнювати роботу та ставати більш впевненою у своїй професійності. Без помилок життя не таке веселе, вони були, але не такі серйозні і моє відношення до них змінилося. Я уже бачила вдячні посмішки клієнтів та чула дякую, від якого бальзам по тілу, що заряджає ще більше працювати. Вирішення складних ситуацій - це новий виклик і адреналін, що надихає. Проявивши повністю свої знання і навички мотивації працюючи 1,5 роки стала старшою медсестрою. Це сталося в період впровадження нової системи роботи, яку ніхто ще не сприймав і за пів року від впровадження нової системи бонусів, моя команда відділення мала найкращі рейтингові показники по всій компанії . Емоції радості, спільної підтримки за власні результати нас об’єднували і командний дух кожного місяця ставав сильнішим та мотивував працювати краще. У наші результати ніхто не вірив, так, як раніше це відділення вважалося найгіршим, але ми об’єдналися і довели інше.
Ось так за пів року на посаді старшої з найкращими рейтингами я потрапила в офіс подавши заявку на регіональну м/с відділу франчайзингу. Прозоро пройшовши конкурс та співбесіду.
Можу впевнено сказати, що компанія Сінево - це зразок європейської компанії, яка турбується про своїх працівників, ніколи не стоїть на місці і є прикладом для інших компаній нашої країни. Поважаю компанію за її розвиток, дотримання стандартів та розкриття нових горизонтів.Також вдячна за можливість проявлятись та креативність)

Негативні сторони компанії

Зараз в період війни дуже не вистачає спілкування і я хотіла б додати тренінги по клієнтоорієнтуванню та емоційному вигорянню. Було б цікаво поділитися досвідом між співробітниками, як вони один одного мотивують і піднімають дух команди. Можливо ці тренінги були б актуальними для старших, щоб вони відчули свою цінність і теж зарядилися позитивом для його впровадження у подальшому в свої команди.
На період війни, те, що я хотіла б змінити уже змінено - це рейтингова система, яка демотивувала більшість співробітників.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 5/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 5/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 5/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 5/5