Відгук про роботодавця «ПП Еверест-Тер» Добавлен: 07.04.23 16:49
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Металургія
Сайт: everest-ter.com.ua
Телефони: +38 098 13-95-878 +38 067 36-18-568 +38 096 74-56-124
Адреса: Україна, м. Тернопіль, Мазепи
Дата початку роботи: Квітень 2023 г.
Дата звільнення: 2023 г.
Корисність відгуку: 2 - 1 = +1
Немає позитиву жодного
Навіть не варто відвідувати співбесіду, тому що залишитеся в шоці надовго. Не вистачить слів, щоб передати все. Компанія орендує маленький кабінет, збирає багато людей в коридорі одразу на різні вакансії. При проведенні співбесіди зверхність і насмішки над відповідями кожного кандидата, таке враження що шукають дуже наївних людей, які готові працювати за копійки і терпіти, терпіти, терпіти. Хоча оскільки там є вакансії постійно, одні і ті ж вакансії, так і не знайшли поки що. Директор повне розчарування, стараються виглядати успішною компанією, але все очевидно одразу неозброєним оком. Бажаю усім шукачам роботи поменше таких компаній зустрічати і не тратити свій час та сили на ось таких. Усім успіху
Тот кто это писал, хоть 9 классов школы смог осилить?
2. Зараз на одному офісну вакансію 50 кандидатів, серед яких відбивається кращий. 3.Якщо Ви довгий час не можете знайти роботу це проблема не в роботодавцеві а у кандидатові .
4. Виходить наш вибір правильний, ми змогли розгледіти при першому дотику у Вас невідповідність на дану вакансію.
5. Відкрийте свій власний бізнес і набирайте кого хочте.
6.Якщо Ви будете писати негативні коментарі будите довго в пошуках роботи.