Отзыв о работодателе «Реформ» Добавлен: 09.04.23 18:19
Основное название: Реформ
Сфера деятельности: Производство/поставка: Машиностроение и оборудование
Сайт: www.reform.kiev.ua
Телефоны: 38(073)156-91-50, +38 (068)962-92-78
Адрес: Украина, г. Киев, Київська обл., Вишгородський р-н, село Нові Петрівці, ПРОВУЛОК 1-ГО ТРАВНЯ , будинок 25
Автор: Вони знають (работал(-а) в компании и знает её изнутри)
Дата начала работы: Ноябрь 2022 г.
Дата увольнения: Март 2023 г.
Полезность отзыва: 1 - 0 = +1
Сфера деятельности: Производство/поставка: Машиностроение и оборудование
Сайт: www.reform.kiev.ua
Телефоны: 38(073)156-91-50, +38 (068)962-92-78
Производство бронированных автомобилей
Дата начала работы: Ноябрь 2022 г.
Дата увольнения: Март 2023 г.
Полезность отзыва: 1 - 0 = +1
Платять кошти, є норм. люди.
Компанія здає у військомат працівників. Тобі розкажуть про можливу “бронь”. Мартинюк Інна Володимирівна з кадрів тебе упакує і пов’яже подарункову стрічку. Ляшенко Олександр Миколайович розкаже, що ти сам дурень. Звичайно він же начальник і він то собі “бронь” якусь зробить, купить. Багато брехні, лицемірства і недотримання слова. Ляшенко Олександр Миколайович! Прийдіть у ТЦК і СП для чесного проходження медогляду, не чекайте коли такого поважного пана туда приведуть! Захистіть жінок на ділі а не на словах!
Якщо у військовозабов'язаного в наявності належний військово-обліковий документ, він знаходиться на обліку, і його військово-облікова спеціальність підлягає бронюванню (мається на увазі - не є дефіцитною), ми подаємо його посаду, яку він займає, на розгляд на бронювання. Адже, для нас цінний кожен працівник. Звісно, всіх забронювати не вдасться. Але привести в належний стан військово-облікові документи , на сьогоднішній день, є необхідність, як для роботодавця, так і для кожного військовозабов'язаного.