Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «МЕХ БУД» Добавлен: 24.04.23 10:30

Основна назва: МЕХ БУД
Інші назви: ОАО МЕХБУД
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Металургія
Сайт:
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,02/5,0

Перегляди: 353
Усього відгуків: 29
Автор(-ка): Кандидат (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Дата співбесіди: Квітень 2023 г.
Корисність відгуку: 0 - 1 = -1
Всього коментарів: 1

Позитивні сторони компанії

Надихнули написати негативний відгук, який пишу вперше .

Негативні сторони компанії

Вітаю!
На днях, проходила співбесіду в вашій «чудовій», «перспективній», «топовій» компанії.
З самого початку мені дали зрозуміти, що на думку вашого бухгалтера ( економіста), нажаль не запам’ятала як її звуть, моя кандидатура НЕ ПІДХОДЯЩА. Забігаючи на перед, хочу наголосити, що її експертна думка для мене ДУЖЕ ВАЖЛИВА.
І тут зразу постає питання: «А навіщо ви запрошуєте кандидатів на співбесіду, якщо вважаєте їх досвід або навички недостатніми, щоб мати можливість працювати в вашій «чудовій» компанії.
Вся співбесіда проходила на підвищених тонах! До теоретичних питань або з приводу досвіду в мене дорікань не має, вони цілком доречні, а от до реакції на мої відповіді це окрема тема.
З ЧОГО ВИ ВИРІШИЛИ, що маєте право знецінювати мою освіту, навички і досвід роботи ???? Якщо це була ціль самоствердитися за мій рахунок, то я вам такого не подарую!! В свою чергу, коли я зробила зауваження, що хочу до себе нормального ставлення під час співбесіди, почула геніальну відповідь від пані бухгалтера, цитую: «Чому я повинна під Вас підлаштовуватися?. Якщо вам щось не подобається, можете встати і піти». Тобто БУДЬТЕ ГОТОВІ до того, що ви витратите свій час і гроші на дорого, на вас накричать і виженуть)) Така собі перспектива.
Також, хочу відмітити, що HR Олена намагалася хоча б якось направити дану розмову в позитивне русло.
До всього цього, я в перший раз бачу, щоб під час співбесіди прямо в кабінеті курили IQOS. Якщо ви не маєте поваги до себе, то що вже хотіти іншим?
І на останок, хотілося б від всього серця побажати «всього найкращого», «всіх земних благ» цим «чудовим» людям, які проводили співбесіду, і сподіваюсь, що мій відгук допоможе уникнути такого неприємного досвіду майбутнім кандидатам.