Відгук про роботодавця «Касьяненко и партнеры» Добавлен: 01.05.23 11:16
Основна назва: Касьяненко и партнеры
Сфера діяльності: Послуги: Юридичні послуги, право, адвокатура, консультації
Сайт: kasyanenko.com.ua
Адреса: Україна, м. Ірпінь
Автор(-ка): Володимир Тищенко (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Дата співбесіди: 2022 г.
Сфера діяльності: Послуги: Юридичні послуги, право, адвокатура, консультації
Сайт: kasyanenko.com.ua
Адреса: Україна, м. Ірпінь
Юридические услуги. Адвокатские услуги. Антиколлекторские услуги:
- Юридическая экспертиза договоров ( ипотека, залог, кредитный договор, поручительство);
- Представление интересов Заемщиков в судах всех инстанций;
- Защита от неправомерного обращения взыскания на имущество (квартиру, дом, земельный участок, машину и т.д.);
- Защита имущества поручителей;
- Участие в переговорах с банком, коллектором, кредитором;
- Уменьшение размеров неустоек, штрафов, пени, а также процентов с комиссиями; обжалование исков, поданных кредиторами;
- Оспаривание кредитного договора (отмена незаконных условий... »
Дата співбесіди: 2022 г.
Дякую фахівцям компанії "Касьяненко і Партнери" за їх чудову та професійну роботу. Завдяки їх допомозі я зміг закрити два іпотечних кредити з банком і виграти суд по іпотеці. Якщо в майбутньому знову з'явиться потреба в юридичних послугах, я вже знаю куди звертатись. Рекомендую її всім, хто шукає надійних та професійних юристів.
Іноді можуть не мати змоги одразу відповісти на дзвінок, щоб у 2 словах повідомити про хід справи, але загалом про всі нюанси/обставини повідомляють вчасно.