Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Word Factory» Добавлен: 03.05.23 12:20

Основна назва: Word Factory
Сфера діяльності: Послуги: Преса, видавнича діяльність, Інтернет-видання
Телефони: +38(066) 1173332
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,84/5,0

Перегляди: 298
Усього відгуків: 46
Опис діяльності:
копирайтинг, рерайтинг, переводы, интервью
Автор(-ка): Оксана В.К. (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Дата початку роботи: г.

Позитивні сторони компанії

Реальний досвід

Працюю у студії WordFactory не перший рік. Враження про роботодавця – лише позитивні. Коротко опишу фактори, важливі, гадаю, для кожного автора:
1) Чи є робота? Так, завдання є фактично завжди, іноді більше, іноді менше. Кожен автор сам визначає завантаження та обирає вихідні дні, коли потрібно. Вся інформація заноситься в систему crm. Можна працювати з різними темами, писати різними мовами (укр, англ, польська тощо).
2) Чи повертають тексти на доопрацювання? Так, як на будь-якій роботі бувають різні ситуації. Іноді доводиться доопрацьовувати тексти, буває за доплату (якщо замовник десь помилився у завданні), іноді безкоштовно – якщо автор був неуважний. Але завжди можна висловити свою точку зору та відстоювати свою правоту.
3) Що з оплатами? Виплати проводять щотижня! Затримок фактично не буває, хіба якщо є якісь технічні проблеми. Гонорар залежить від теми та складності роботи. Ціни не стоять на місці – оплата періодично підвищується.
4) Відносини у колективі. Зв'язок підтримується віддалено через e-mail, і головне через внутрішню crm систему. Тут можна вирішувати будь-які питання – щодо завантаження, оплати. Можу іноді зателефонувати  Автор взаємодіє з менеджером та редактором. З ними можна розібрати всі аспекти по текстам. Завжди можна зв'язатися безпосередньо з керівником студії – Наталією Кирик. Вона завжди відповідає на листи. Причому не лише з робочих питань, а й з особистих (хтось захворів, щось трапилося, потрібна допомога, підтримка – Наталя ніколи не ігнорує такі звернення).
Додам, що робота «біла», тобто роботодавець сплачує податки за своїх співробітників (доступні різні варіанти співпраці – наприклад, штатним співробітником чи робота за договором).

Негативні сторони компанії

Іноді доводиться працювати "понаднормово" - коли тексти повертають, але це специфіка роботи.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 5/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 4/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 3/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 3/5