Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Ledos» Добавлен: 03.05.23 14:18

Основна назва: Ledos
Інші назви: Forest Kingdom, ФОП Васьковський О.М.
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Сайт:
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 1,80/5,0

Перегляди: 171
Усього відгуків: 1
Опис діяльності:
Компанія має два напрямки. Ledos - виготовлення номерних рамок з індивідуальними написами та дизайном. Forest-Kingdom - виготовлення аксесуарів та товарів для дому з дерева.
Автор(-ка): Аноним (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: г.
Дата звільнення: г.

Позитивні сторони компанії

Раніше був класний колектив, завдяки якому компанія розвивалась, але через жадібність керівництва всі ці люди звільнились.
Вчасна виплата заробітної плати.

Негативні сторони компанії

Якщо ви готові віддавати всі свої сили, працювати постійно понаднормово і за це отримувати копійки, тоді це робота саме для вас!
Рівень заробітної плати в компанії не змінюється з 2019 по 2023, хоч вартість продукції, кількість замовлень і дохід компанії збільшились в рази. Керівництво компанії не розуміє реалій життя звичайної "простої" людини і не розуміє, що у 2023 році неможливо молодій людині прожити в Києві на 12 000 грн, при тому що за таку заробітну плату керівництво хоче щоб ти мав професійні навички та володів досконало потрібним для роботи програмним забезпеченням. Якщо ви переглядаєте вакансії даної компанії і бачите рівень зп від 12 000 до 16 000 грн, це означає, що по факту ви будете отримувати рівно 12 000 грн, можливо ще на Новий рік отримаєте премію, але це не точно). Підвищать вам заробітну плату до 14 000 грн можливо через 1.5 року, а також підвищать вимоги і будуть позиціювати це так, наче вас зробили мільйонером і ви маєте покласти життя на благо компанії. Непоганий рівень заробітної плати був тільки у менеджерів з продажу, але треба враховувати і те, що вони працювали без вихідних (сб-нд з дому), тому що зі слів керівництва: "Продажник должен быть жадным к деньгам".
І так, працевлаштування в цій компанії неофіційне, для керівництва платити податки - занадто велика стаття витрат.
Роботодавець вказує графік роботи з 9:00 до 18:00, але і тут неточність. Щоб отримати вищевказане підвищення зп в розмірі 2 000 грн і не ловити на собі "косих" поглядів і невдоволення з боку керівництва - треба бути на роботі вже о 8:30 і працювати щоденно до 19:00-20:00. Місяць до Нового року зазвичай всі працюють до 20:00-21:00 плюс кілька робочих субот, а новорічну премію отримують далеко не всі. Такого поняття, як годинна перерва в цій компанії теж нема, тому що перерва на обід - це прийом їжі протягом 15-20 хв і знову до роботи, а якщо, наприклад ти будеш сидіти в телефоні і позиціонувати, що ти ще на обіді, то можеш почути подібні слова: "У тебя шо, работы нету?" або ж "Шото долго ты обедаешь". Звичайно, ти можеш піти з роботи о 18:00, але будь готовий до того, що керівництво буде дивитись на тебе з презирством і позаочі обговорювати, який ти поганий, незацікавлений в розвитку компанії і можливо тебе варто звільнити.
Щодо умов праці, то часто у вакансії цей роботодавець вказує умови праці в офісі класу "А", хоча керівництво схоже не розуміє, що це означає. Офісне приміщення об'єднане разом з промисловим приміщенням і зрозуміло, що в таких умовах чистоти бути не може, до того ж часто доводиться дихати неприємними запахами з виробництва. Відсутня навіть мінімальна зона для відпочинку. Кухня - це холодильник, мікрохвильовка і кавомашина в загальній робочій кімнаті, окремого місця для прийому їжу немає, кожен обідає за своїм робочим столом. Кулер з водою, дешеве печиво і кава - гордість керівництва, яке вважає що це супер умови, велика рідкість і за це працівники мають бути безмежно вдячні.
Також, якщо у вакансії цієї компанії вказане побажання прикріпити до резюме посилання на соц. мережі, то зазвичай це для того, щоб попорпатись у вашому особистому житті і обговорити ваш зовнішній вигляд. Дівчатам взагалі не раджу надсилати резюме, жінок в цю компанію не беруть, а тільки розглядають фото в соц. мережах, щоб оцінити форми і зовнішність. Взагалі, керівництво дуже полюбляє дізнаватись деталі особистого життя своїх працівників і давати поради, хоча своє особисте життя загалом тримає в секреті.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 3/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 2/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 2/5