Отзыв о работодателе «ООО "Борсан"» Добавлен: 15.05.23 12:49
Основное название: ООО "Борсан"
Сфера деятельности: Производство/поставка: Энергетика
Сайт: www.borsan.com.ua
Телефоны: (044) 200-22-96 (044) 200-22-97 (044) 200-22-98
Автор: Гість (работал(-а) в компании и знает её изнутри)
Дата начала работы: 2022 г.
Дата увольнения: 2023 г.
Полезность отзыва: 0 - 1 = -1
Сфера деятельности: Производство/поставка: Энергетика
Сайт: www.borsan.com.ua
Телефоны: (044) 200-22-96 (044) 200-22-97 (044) 200-22-98
Дата начала работы: 2022 г.
Дата увольнения: 2023 г.
Полезность отзыва: 0 - 1 = -1
Не має
Брехня з самого початку! В вакансії стоїть одна заробітна плата, на співбесіді скажуть менше, а по факту ще менше, роботи накидають на одного стільки що потрібно жити там щоб все встигнути, ще й робити все це за копійки потрібно. Продукція жахлива, менеджери лодарі, а керівництво брехуни, місце знаходження в халупі в лісі(і це міждународна компанія). Якщо хочете безкоштовно впахувати на них то Вам туди, а взагалі я нікому не раджу з ними зв’язуватись
Не могли не відповісти на Ваш відгук.
Перш за все хочеться подякувати за зворотній зв'язок, хоч і не дуже коректний з Вашого боку, але все ж таки.
Хочу трішки внести ясності, з приводу Ваших коментарів:
1. У вакансії вказаний середній рівень заробітної плати співробітника на даній посаді за минулий рік. Насправді ж мотивація, як і у більшості компаній, які займаються продажами складається із ставки та додаткових бонусів. Навіть якщо взяти рівень ставки - то вона не значно відрізняється від суми вказаної у вакансії. Про це все Вам було озвучено і на первинній співбесіді, і уже на фінальній. Дану пропозицію Ви прийняли.
2. Функціонал – повністю обговорили на співбесіді, також було озвучено що часто потрібно працювати у режимі "багатозадачності», уточнили чи це Вас лякати не буде, на що отримали ствердну відповідь від Вас, що це Вас не лякає, Ви готові до такого режиму. Але як виявилося, Ви взагалі не були готові, тому Вам також рекомендуємо попереджувати майбутнього роботодавця що Ви для себе шукаєте спокійну та монотонну роботу.
3. Стосовно продукції - наша продукція представлена у мережі магазинів Епіцентр та Нова Лінія, а також через наших партнерів: дилерів та дистриб’юторів у всіх містах України. На нашу продукцію присутня гарантія ( 5 років ), якби продукція була жахлива, тоді навряд на таку продукцію була б така тримала гарантія. Також для мене є досить дивним що Ви робите висновки про якість нашої продукції, навіть не тримавши в руках та не бачивши її.
4. Місцезнаходження – ми знаходимося у парковій зоні території ВДНГ, враховуючи нашу потребу у складському приміщенні, для себе прийняли рішення оптимізувати роботу складу та офісу, та обладнали комфортне приміщення для співробітників офісу у тій же будівлі. Додам також, що на співбесіду Ви приходили до нас та бачили наше місцезнаходження і офіс, потім ще три дні Ви ходили до нас на роботу, зазвичай якщо людям не подобається або незручне місцезнаходження вони про це відразу говорять, і не витрачають свій час, та час роботодавця, і це нормально, тому що, у кожного різні пріоритети при виборі майбутнього місця роботи.
Удачі Вам, пані Наталя, в пошуках місця роботи Вашої мрії.