Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Favbet» Добавлен: 23.05.23 20:30

Основна назва: Favbet
Сфера діяльності: Послуги: Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,40/5,0

Перегляди: 104
Усього відгуків: 1
Опис діяльності:
Гральний бізнес, реклама
Автор(-ка): Олена (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: Бухгалтер
Дата початку роботи: 2022 г.
Дата звільнення: 2023 г.

Позитивні сторони компанії

Вважаю, що в компанії багато позитивного та цікавого, але в бухгалтерії всі намагання компанії знецінюються політикою головного бухгалтера. Це стосується тільки роботи штату бухгалтерії, про інших я не знаю. Це мій особистий субʼєктивний досвід.

Негативні сторони компанії

Працювала два місяці в бухгалтерії. Звільнили протягом дня, як і погрожували, за неприйняття негласних правил, встановлених головним бухгалтером. Правила ці такі:мовчки зносити приниження та погрози головного бухгалтера. Вона регулярно погрожує звільнити тебе, стерти тебе в порошок, принижує особисто, за віком, за вадами тощо, дуже грубо, це вражає, особливо на контрасті. Звучить постійно нібито жарт: яку ти нирку віддаєш, якщо щось піде не так, яке коліно віддаєш прострелити, ліве- праве, якщо що. Практикує низькі та грубі маніпулятивні техніки. Це далеко не європейська фірма, як здається зовні і спочатку. Незрозуміло, для чого там взагалі піпл парнер, айчари тощо. Перший місяць все прекрасно і немає більш чарівної жінки ніж гол бух. А потім починається цькування та мобінг.
Якщо ви пройдете особисту фільтрацію цієї жінки, ще на співбесіді, це дуже крихітний шанс, і ваш розум та досвід тут не до чого, то можливо і будете там працювати, якщо дасте з собою так робити і вам це не зашкодить, вашому психічному здоровʼю. Мені зашкодило, але я отримала цінний досвід.
У цієї жінки безмежна влада і вплив, її всі бояться, ви будете повністю залежати від неї. І не ведіться на її показну щирість, це знов психологічні техніки, мені здається тут професійна підготовка, вона вас розчавить за натяк на непокору чи незгоду.
Україна спливає кровʼю в боротьбі з таким режимом. А тут, в серці Києва, в відомій великій компанії такий ось місцевий маленький режим. Огидно!
Це мій особистий досвід і враження. Може вам така атмосфера не засмучує, тоді бажаю вам успіху!

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 3/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 5/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 2/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5