Відгук про роботодавця «НОВА ПОШТА» Добавлен: 16.06.23 11:17
Сфера діяльності: Послуги: Транспорт, доставка, логістика, зберігання
Дата початку роботи: 2022 г.
Дата звільнення: 2023 г.
Немає
Подумайте тричі перш ніж користуватися цим сайтом, ось чим може закінчитися користування безпечною ОЛХ доставкою, а потім юристам доводиться судитися з ними, наш лист до ОЛХ - До вас .................., телефон - ..............., з приводу незаконних (злочинних) дій керівництва сайту ОЛХ, а саме не повернення коштів на суму 1046.20 грн, сплачених мною 09.06.2023 року на сайті ОЛХ з приводу ОЛХ доставлення - номер відправлення 0 5043 4941 2193, Номер заказу: 1052928666. Через те, що відправник не відправив товар у визначений час, а за цей час мною була замінена банківська картка на іншу, тому що у попередньої закінчився термін дії, тому гроші не повернулися автоматично. Після звернення до оператора компанії ОЛХ мені повідомили, що я повинен звертатися до банку який є їх партнером ОЛХ, до якого я не маю ні якого відношенні та з яким у мене не було підписано ні угоди, ні договору і тим більше я не хочу з ним мати ні яких справ. Сьогодні ми звернулися з заявою до правоохоронних органів з приводу незаконних (злочинних) дій керівництва сайту ОЛХ, та відмову повернути мої кошти, які були сплачені на сайті ОЛХ і ні на які другі сайти їх партнерів я не заходив і не сплачував на їх сайтах кошти.
Тому просимо надати відповідь на це звернення для можливості подальшого оскарження дій керівництва ОЛХ та складання позову після отримання відповіді від правоохоронних органів.