Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Дружба нова» Добавлен: 27.06.23 13:13

Основна назва: Дружба нова
Інші назви: СТОВ "Дружба нова"
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Сільське господарство та рибальство
Сайт:
Телефони: (04636) 211-73
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Прилуки, Варва
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 1,65/5,0

Перегляди: 255
Усього відгуків: 4
Опис діяльності:
Сельскохозяйственное предприятие
Автор(-ка): Аноним (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2022 г.
Дата звільнення: 2023 г.
Корисність відгуку: 1 - 0 = +1
Всього коментарів: 1

Позитивні сторони компанії

Повністю солідарна з попереднім відгуком. На своїй шкурі це відчула і перевірила. Повна вакханалія

Негативні сторони компанії

Якщо у вас відсутня гордість, інстинкт самозбереження, відчуття власної гідності, ви не цінуєте своє здоров’я та звикли, щоб до вас відносились як до рабів -  то це ідеальна робота. Тут кожного дня об вас будуть витирати ноги, не рахуватимуться з вашою думкою як спеціаліста, змусять працювати понаднормово, ще й задарма, в шкідливих умовах. До речі, за роботу в таких умовах ви ніякої компенсації не отримаєте. Вам будуть розповідати про мізерний відсоток за шкідливість, хоча ніхто не надасть відповіді чому саме така цифра і звідки вона взялася, адже за роботу в таких умовах відсоток має бути як мінімум в 5 разів більший. Якщо отруїтесь на робочому місці - винними зроблять вас, хоч ви і були в распіраторах. На додачу ще й скажуть,що робите із себе жертву.
А якщо захочете відстояти власні права - почнуть погрожувати звільненням або депреміюванням. Своєї чесно заробленої премії ви також не побачите, вас будуть годувати обіцянками аж допоки не придумають причину з якої не виплатять нічого.
Ну і на останок, завідуююча лаби, яка відсутня на робочому місці вже більше року(адже в країні війна і тільки в неї є дитина). Хоча таке часто практикувалось і до війни. Абсолютно не усвідомлена стосовно того, що коїться насправді у лабораторії, живе у вакуумі і вигаданому, тільки їй одній зрозумілому, світі. Усі проблеми, про які повідомляється, не сприймає і не намагається вирішити, перекладає відповідальність на будь-кого іншого. Відмовляється визнавати реальний стан речей і замилює усім очі, що все гаразд.
Замісниця завідуючої - персона абсолютно некомпетентна в даній сфері та й не намагається розібратись в справах. На робочому місці також часто відсутня, з незрозумілих причин часто «працює» дистанційно. Коли ж присутня, то часто займається далеко неробочими справами.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 1/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 2/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5