Отзыв о работодателе «Конструктив» Добавлен: 27.06.23 16:11
Другие названия: ООО «Конструктив ВТВ»
Сайт: konstruktiv.kiev.ua
Телефоны: +38 (044) 337-23-82, +38 (097) 201-32-12, +38 (093) 170-15-07, +38 (050) 476-95-55
Должность: Керівник відділу збуту
Дата начала работы: Август 2020 г.
Стартовая зарплата: $500
Текущая зарплата: $3000
Полезность отзыва: 1 - 0 = +1
Що я можу сказать про компанію Конструктив ВТВ?
Я прийшов на співбесіду в 2020р., в той рік була пандемія коронавіруса. В день співбесіди у нас був «конкурс» в якому приймали участь приблизно 15 людей як хлопців так і дівчат, з усіх людей тільки у мене не було досвіду роботи на такій позиції як «менеджер с продажу», але мене взяли на роботу, чому я дуже вдячний. Адаптація на той момент у нас була приблизно 5 днів, після чого я став приймати вхідні дзвінки та продавати людям, в перший місяць я закрив приблизно 70 тис прибутку. Ми працювали в маленькому офісі на вул. Тарасівьска і у нас не було багато прямих контрактів з виробниками, але це не заважало нам продавати на великі суми. Перші пів року в мене не дуже добре виходило продавати, але керівники Меланчук Антон та Горощук Володимир вірили в мене і бачили перспективу, а натомість я додав нових клієнтів в компанію. І в квітні 2021р я вже вийшов на продажі 500 тис +, а це був показник топ-менеджерів, яких у нас в компанії було не дуже багато. Я до кінця 2021р зробив більше всіх продажів як по обсягу так і по прибутку.
З 2023р я став керівником відділу збуту.
Я спостерігав дуже багато людей які приходили до нас на роботу і нічого не робили, а чекали поки їм дадуть клієнтів і будуть замість них продавати, а вони тільки рахувати свою заробітну плату, нажаль це так не працює. Якщо хочеш заробляти – то треба працювати, а не сидіти весь день в офісі пити каву і ходити нити всім що все погано і що всі навколо погані.
Немає