Отзыв о работодателе «Винахідник» Добавлен: 29.06.23 11:11
Другие названия: Inventor school
Сфера деятельности: Услуги: Образование, тренинги, сертификация
Сайт: www.vynahidnyk.org
Вакансия: Адміністратор
Дата собеседования: 2019 г.
Немає
Проходила співбесіду на позицію адміністратора у 2019 році. Співбесіду проводила HR Світлана Кучер. Показала себе як дуже непрофесійного спеціаліста. Спочатку навіть по-людськи не привіталася - просто сказала «проходьте», коли я сиділа спиною до коридору, навіть було не зрозуміло, до кого вона звертається. Співбесіда проходила дуже не доброзичливо. Світлана попросила, щоби я «продала послуги» тієї компанії, де я на той момент я працювала, хоча перед тим я пояснила, що моя нинішня посада не передбачає продажів, що цим займаються інший співробітник. Далі вона запитала, чому у мене в досвіді роботи «випало пів року», я пояснила, що після бакалаврату я вирішила вступити на магістратуру на іншу спеціалізацію, мені треба було сконцентруватися на новій спеціальності і багато чого нового опанувати в короткий строк. Її ця відповідь не влаштувала. Насамкінець вона запитала, чи завжди я так повільно говорю. Загалом, протягом всієї співбесіди Світлана намагалася мене переконати, що я не впораюся з цією роботою. На жаль, я ще була достатньо молода і недосвідчена, щоби поставити такого «спеціаліста» на місце. Після подібних співбесід стаєш невпевненим в собі і потім взагалі боїшся інтервʼю. На жаль саме такі старші тьоті залякують молодих спеціалістів замість того, аби дати якісь поради або рекомендації, підбадьорити і побажати успіхів. Пишу відгук тільки зараз, бо після цього , на щастя, мала багато хороших професійних інтервʼю, і зрозуміла, наскільки деякі з моїх ранніх були трешові і некомпетентні через таких спеціалістів. Наскільки я знаю, Світлана більше не працює в компанії. Сподіваюся, компанія знайшла компетентного професійного співробітника.