Отзыв о работодателе «Львівські круасани» Добавлен: 01.08.23 17:56
Сфера деятельности: Услуги: Общепит: кафе, рестораны, fast-food
Сайт: www.lviv-croissants.com
Адрес: Украина, г. Киев, Бровари
Должность: кухар
Дата начала работы: 2023 г.
Дата увольнения: 2023 г.
скоріш за все їх немає
Вакансії на роботу в "Львівські круасани" висять в інтернеті постійно, графік з 8.00 до 21.00, 2/2, 3/3, з/п 750 - 900 + % . Я там працюю і скажу вам, що то все брехня !! По-перше, то будьте готові, що на роботу потрібно буде приходити, НЕ пізніше 7.30, за півгодини до відкриття перевірити стікери, підготувати продукти та інше, а йти з роботи доведеться на півгодини, а то й годину пізніше (якщо будете самі на зміні), поки ви ВСЕ не приберете повністю , всю свою робочу область, вам зміну ніхто не закриє! Потрібно кожен день скидати фотозвіт, що ви все прибрали, так само і на початку зміни, якщо скинете фото відкриття хоча б на 10 пізніше, вас оштрафують !!! Тепер порахуйте скільки годин вам стояти на ногах, без жодних обідів, перекурів, відпочинку, при мінімальній ставці за зміну 750 грн, при кассі 30 -35 тис.грн ! Можливо комусь нормально, але додайте до цього списання з вас за постійні недостачі продуктів, помилки, штрафи, жахливе відношення придуркуватого "керівника" а ще роботу замість прибиральниці (виносити сміття, мити туалети, посуд і т.п. придеться вам! клінера там немає!!!) воно того варте??? я вам щиро рекомендую, подумайте добре, перш ніж йти на цю роботу