Отзыв о работодателе «Naomi24» Добавлен: 02.08.23 14:27
Сайт: naomi24.ua
Телефоны: 0800502124
Адрес: Украина, г. Киев, Центр дозвола
Должность: Менеджер
Дата начала работы: 2023 г.
Дата увольнения: 2023 г.
Стартовая зарплата: $9000
Финальная зарплата: $12000
Працювала в наомі24 трохи більше 3х років в магазині на Позняках, мені зручно було ходити туди, бо жила в 5 хвилинах від ТЦ Паралель. Ще у перші робочі дні мене ввели у курс всіх робочих справ. Не можу казати, що було щось не зрозумілим, але і дівчата з магазину підтримували та підказували вже на місці якщо що. Колектив подобається, спілкуємося і до сьогодні. Зарплатню завжди хочеться більше, але все було у рамках, як і проговорили, ніяких скритих штрафів чи «сюрпризів». З а цей час, що я працювала у наомі вже вивчила всіх постійних клієнтів та підхід майже до кожного відвідувача. Працювати з товарами для краси - чудово! На жаль, за власних обставин мені довелося змінити не лише роботу, але й країну. Знаю, що дівчата у наомі працюють і все ок. Бажаю щоб мережа лише розвивалася! Нехай будуть для цього всі блага!
Не було, працювала б і далі, але мусила звільнитися в звязку з переїздом.