Відгук про роботодавця «Creativemind» Добавлен: 14.08.23 19:43
Сайт: www.creativemind.com.ua
Вакансія: Помічник із реквізиту
Дата співбесіди: 2023 г.
Корисність відгуку: 0 - 1 = -1
Позитивних вражень зовсім не залишилось
Після того як я пройшов співбесіду, на посаду помічник із реквізиту мене запросили на стажування де я просто допомагав прибирати та наводити порядок у них на складі з реквізитом, завдань інших мені не давали. Після відпрацьованого робочого дня мене проінформували, що дадуть відповідь до вечора на який час приходити наступний раз, відповіді я дочекався наступного дня, мене попросили надіслати номер карти та скинули 360грн. Сказали, що мене занесено в кадровий резерв. Я так розумію позитивні коментарі тут залишають лише працівники тої компанії.Однозначно вигідно наймати стажерів які будуть працювати цілий день за 360 грн.
Оплата повного робочого дня під час тестування узгоджується з кандидатом заздалегідь й значно відрізняється від вказаної Вами суми, також план стажування не може включати тільки допомогу в реквізиторній.
Хотілося б детальніше дізнатися про ситуацію та розібратися в ній. Нажаль, пізно побачили Ваш відгук, розміщений під старою назвою компанії(