Відгук про роботодавця «Заммлер Склад» Добавлен: 24.08.23 23:05
Сфера діяльності: Послуги: Транспорт, доставка, логістика, зберігання
Сайт: zammler.com.ua
Дата початку роботи: 2023 г.
Дата звільнення: 2023 г.
Корисність відгуку: 1 - 0 = +1
Немає
Жахлива, чорна компанія. Зп не офіційна і про це ви скоріш за все дізнаєтесь вже після оформлення
Якщо у вас +- буде норм керівник то він пояснить що до чого але скоріш за все ви будете ходити і не розуміти хто ви і що тут робите а ваші «колеги» будуть тільки косо дивитися
Моя вам порада тікайте з цієї компанії, а ще краще не розглядайте як потенційне місце роботи.
Компанія крутить вашою зп як хоче, цей місяць ви працюєте і все добре , а на наступний місяць отримаєте менше, відпускних не ждіть та і у відпустку ви не підете
Корпоративна культура взагалі відсутня
А їх фінансовий директор, не урівноважена людина яка дозволяє принижувати будь кого
І окрема тема - ваше робоче місце, це старий і брудний ноутбук і возити ти його будеш в пакеті бо в компанії такий принцип «ноутбук дали і радуйся що не на листочку працюєш, а сумку з зп можна купити»
Нормальна тут все. Я вже зо три роки роблю. Нормальна зп, адекватний колектив, всі завжди поможуть одне одному. Постійно хлопцям на фронт помогають, сам на тепловізор збирав, всі дружно скинулись, начальство помогло. відпустки, вихідні, лікарняний. Є моменти як всюда буває але хто сам нормальний той все зможе поговорити і вирішити. Молодці шо війна і працюють , роботу зараз не так нелегко знайти тим більше таку