Відгук про роботодавця «ПП ОбухівМіськВторРесурси» Добавлен: 22.09.23 05:24
Інші назви: ЧП ОбуховГорВторРесурсы, ОГВР, ОМВР
Сфера діяльності: Послуги: Тара та пакування
Сайт: www.ogvr.com.ua
Посада: Техпрацівник.
Дата початку роботи: Липень 2023 г.
Дата звільнення: Вересень 2023 г.
Стартова зарплата: $1000
Фінальна зарплата: $250
Корисність відгуку: 1 - 0 = +1
Позитивних я не бачу,
Не рекомендую. Тупорилі і жадні керівник, директор, на якому все зав'язано, все вирішує сам, боїться щоб не наїб..... . Дочка зам , тупа як двері в технічному плані, хоча керує. Купа непотрібної бюрократії, щоб купити підшипник, який потрібно ще вчора, пройти 10 узгоджень , починаючи з бухгалтерії, головний енергетик, механік, купа замів, і т.д. а обладнання (автомобіль, навантажувач) стоїть на ремонт. А тобі питання чому не працює, ти ще не купили підшипник!!!! Все ти вже стаєш йоб........... у лиці директора. Це для прикладу. Зарплату яку обіцяють ділять на два , таку виплачують. При звільненні платять тільки офіційну. До речі , в цьому гадюшнику платять в конверті, офіційно 12000 грязними , залишок , якщо не оштрафували на руки. Лікарняних не платять, відпускних немає, рукавиці не видають, купляй за свої кошти, працівники ходять грязні, бомжі чистіші. Надзвичайні ситуації кожному неділю, то пожежі то травми людей, то водій переїде людину. Техніка не абслуговувана, якщо нова працює до повного останову, поки не зламається, автотранспорт також так, люди не кваліфіковані, які повинні це робити і обслуговувати техніку . Толкові люди приходять з освітою, знаннями півроку і все, тікають, Тікайте від них десятою дорогою мої вам рекомендації.