Отзыв о работодателе «sky work» Добавлен: 04.10.23 09:49
Другие названия: Эскорт агенство Бассейная 2
Сайт: m.intimgirls.net
Телефоны: 067-511-16-22 - Матвей 067-000-13-04 - Тимур 067-675-31-60 - Ксения
Адрес: Украина, г. Киев, Бассейная 2
Дата начала работы: 2023 г.
Дата увольнения: 2023 г.
Минуло 2 місяці як я працюю в Timeweb і я готова поділитися своїм чесним відгуком.
Загалом, я вражена якістю онбордингу, комунікацією та атмосферою в цій компанії.
Відчувається, що головною цінністю компанії є люди: комунікація з керівником та колегами є відкритою та приязною.
У мене є куратор, який справді дуже виручає й охоче допомагає.
Ми маємо регулярні зустрічі командою, на яких можемо ділитися своїми ідеями (вдалими й «не дуже») та відгуками й важливо, що кожен голос буде почуто.
Для мене Timeweb — це місце, де можна розвиватися як професіонал, в атмосфері підтримки та небайдужості.
Радію, що зараз я є маленькою частиною великої історії. Офіс знаходиться за адресою Бассейная 2, але дивних компаній тут немає. Бажаю кожному знайти своє місце роботи-натхнення, яким для мене є Timeweb:)
Не виявила