Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «FDS Consulting» Добавлен: 27.10.23 17:09

Основное название: FDS Consulting
Сайт:
Телефоны: (067)545-55-65
Эл. почта: [email protected]
Web-студия FDS осуществляет комплекс услуг в области WEB-технологий: Разработка сайтов различного уровня сложностиSocial Media MarketingТаргетированная рекламаКонтекстная реклама Google AdWords3D моделирование-визуализация-анимацияSEO и др.
Автор: Шукач (был(а) только на собеседовании, но впечатление осталось)
Вакансия: Графический дизайнер (SMM
Дата собеседования: 2023 г.

Підтверджені компанії на ворк.юа. та работа.юа

Вакансія - https://www.work.ua/ru/jobs/3997817/

Чому вакансія російською мовою? Ми живемо в Україні, це портал з пошуку роботи в Україні, будь ласка, використовуйте державну мову.

Ви кого шукаєте? СММ-ника? Чи все ж таки графічного дизайнера. Ну камон, це ж дві різні позиції, які відповідають за різні задачі. Бісить,коли роботодавець не відрізняється очевидніші речі.

Вакансія пропонує дуже низьку ціну за той список обов'язків, який вимагає у пошукача.

Не вистачає інформації про компанію

Жодної інформації про переваги цієї вакансії для шукача.
В мене виникає питання:" Чому компанія хоче таку кількість обов'язків не пропонуючи мені взагалі нічого?????", "Чому я маю працювати саме в цій компанії, які в неї переваги?","Чи в неї переваг немає, тому вона соромиться їх писати?".

Немає інформації ні про графік, ні про працевлаштування, корпоративні заходи, команди. взагалі нічого. Ця вакансія лише витрачає час, яку могли би використати на іншу вакансію, нормально заповнену.

Смішні вимоги до обов'язків. Вони шукають людину з досвідом від року, але вже з володінням програмами Photoshop, Illustrator. НА якому рівні? Чому це не прописано?
А до чого дизайнеру розуміння принципів маркетингу? Він не маркетолог, Він дизайнер! Це каже про те, що роботодавець буде навішувати на співшукача задачі не пов'язані з дизайном, про що шукача не повідомляють.
Де уточнення вакансії: вміння розробити індивідуальний стил групи. Якої групи? Музичної, Для соц.мереж, групи ілюстрацій, групи дому? Про що мова?

Це вакансія ні про що, й даремно витрачає час шукачів. Вона несе шкоду майбутнім щучам які не дай боже потраплять у цю компанію, що себе соромиться