Отзыв о работодателе «Онлайн-школа з інвестицій "FinUp"» Добавлен: 01.11.23 19:18
Сфера деятельности: Услуги: Образование, тренинги, сертификация
Сайт: umidasamoenko.webflow.io
Должность: Особистий асистент
Дата начала работы: Июнь 2023 г.
Дуже дружній підтримуючий колектив, уважні керівники та загалом екологічна та тепла робоча атмосфера.
Уміда як керівник приємна та надихаюча: вона щиро переймається тим, щоб всі співробітники мали комфортні умови для роботи, щоб не вигорали та працювали із задоволенням. Адже це напряму впливає на результат роботи – курси, які випускає школа, та враження учнів від навчання.
Я також проходила "ІнвестСтарт" як учениця, і можу відмітити, що цінність курсу зовсім не в якійсь інсайдерській інформації – якщо людина розбирається в темі, вона зможе знайти основну частину інформації в інтернеті.
Головна цінність курсу – це навчальна система, яку Уміда та куратори допомагають засвоїти та зрозуміти. А також це те, що кожного учня буквально за руку ведуть по всім етапам ознайомлення з інвестиціями, аналізу та практичного інвестування.
Наразі через велику кількість обмежень в Україні відкрити брокерський рахунок та завести туди кошти не так-то просто: і на курсі нам дали покрокові інструкції, які дуже полегшили процес інвестування.
Кожна компанія має свої недоліки: тим паче, коли проект росте і розвивається, помилки будуть завжди. Але команда школи та сама Уміда не залишають жодну помилку без уваги, аналізують їх та роблять висновки, аби компанія та школа могли ставати кращими.