Відгук про роботодавця «Ельграф» Добавлен: 09.11.23 14:20

Основна назва: Ельграф
Інші назви: Товариство з обмеженою відповідальністю "Ельґраф"
Сфера діяльності: Послуги: Тара та пакування
Сайт:
Телефони: 032) 245-84-44 (032) 245-84-47
Адреса: Україна, м. Львів

ТзОВ “Ельґраф”, засноване у 1992 році, спеціалізується на виготовленні повноколірної упаковки з картону, гофрокартону та мікрогофрокартону для пакування продукції різних галузей промисловості:
Автор(-ка): Леся (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Посада: юрисконсульт
Дата початку роботи: Листопад 2022 г.
Однакова IP адреса! Можливо, цей автор вже залишав відгуки про цю компанію.

Вже рік працюю у цій компанії.
Рада, що не прочитала ці негативні відгуки, коли влаштовувалась на роботу і вони не впливали на моє рішення.
Колектив нормальний, кожен робить свою ділянку роботи і без проблем надає допомогу, підказки, коли звертаєшся.
Керівництво спокійно реагує на будь-які пропозиції щодо робочих процесів. З чимось погоджується, щось аргументовано відхиляє. В усіх складних моментах з керівниками можна порадитися та розраховувати на підтримку. Жодного разу за рік роботи не чула ані розмов на підвищених тонах, ані, тим більше, нецензурних висловлювань.
Гарно облаштоване робоче місце у сучасному офісі. Повне забезпечення необхідною технікою і канцелярією. Є кухня, щоб спокійно пообідати/перекусити. До речі, працівники виробництва теж мають чисту облаштовану кухню.
Зарплату завжди виплачують вчасно. За час моєї роботи декілька працівників були переведені на вищі посади. Третина людей тут працює понад 10 років, дехто повернувся сюди на роботу, спробувавши попрацювати в інших компаніях.

Навіть не знаю, що написати негативне :)
Багато роботи.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 4/5