Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «інспе» Добавлен: 14.11.23 21:24

Основна назва: інспе
Інші назви: инспе, inspe
Сфера діяльності: Торгівля: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт:
Телефони: (032) 2403705
Адреса: Україна, м. Львів
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,01/5,0

Перегляди: 409
Усього відгуків: 22
Опис діяльності:
Продукція: Стоматологічне обладнання / Стоматологічні матеріали / Стоматологічний інструментарій / Медичне обладнання / Медичні товари Послуги: Консультаційні / Навчання / Сервісне обслуговування обладнання
Автор(-ка): Марія (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Вакансія: Графічний дизайнер
Дата співбесіди: 2023 г.
Корисність відгуку: 1 - 0 = +1
Всього коментарів: 1

Позитивні сторони компанії

Красивий офіс

Негативні сторони компанії

Кричуще непрофесійна поведінка рекрутерки.
1.
Почну з того, що рекрутерка запитувала про те чи я одружена, чи маю дітей і навіть те чи орендую житло і зустрічаюся з хлопцем, чи живу з хлопцем. Це взагалі дуже великий червоний прапорець!
Так само намагалася вивідати поточну зарплату, хоча особисто мені не хотілося відповідати на це запитання, а рекрутерка наполягала не бажаючи чути відмову.

2.
Інша неприємна річ була, коли я розповіла досвід волонтерської роботи для клініки зору, а рекрутерка почала розказувати, що їм "інвалідів і людей з поганим зором не треба". І це при тому, що я була в окулярах, в яких я бачу чудово і на роботу це ніяк не впливає.
Рекрутерка для кандидата є обличчям компанії, а дозволяє собі обзивати людину інвалідом.
А сама компанія весь час наголошує, що "у компанії є власні цінності". Егеж, які цікаві цінності - принижувати кандидата за зір, випитувати надто особисті речі... Я навіть шкодую, що не покинула співбесіду під час цих слів.

3.
З тестовим завданням теж не все гладко було, адже не надали всіх матеріалів для роботи, але розповідали, що "відкриті для нових ідей". Я запитувала дані як от-шрифт, але чомусь навіть тоді брендбуку мені не надали. А коли я надіслала виконане тестове, то захотіли щоб я переробила і лише тоді надіслали брендбук. Тестове було неоплачуваним, тож це дуже дивно вносити правки в неоплачувану роботу. Брендбук мають надавати одночасно з тестовим, а не після виконаної роботи.
Я відмовилася переробляти тестове завдання, бо ще на співбесіді зрозуміла, що не хочу мати справу з компанією із такими "цінностями"