Відгук про роботодавця «Баядера» Добавлен: 20.11.23 16:35
Основна назва: Баядера
Інші назви: ЧП "Баядера"
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Адреса: Україна, м. Київ, Бортничи
Автор(-ка): Гость (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: Комірник
Дата початку роботи: 2023 г.
Дата звільнення: 2023 г.
Корисність відгуку: 1 - 1 = 0
Інші назви: ЧП "Баядера"
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Адреса: Україна, м. Київ, Бортничи
Торговля ЛВИ
Посада: Комірник
Дата початку роботи: 2023 г.
Дата звільнення: 2023 г.
Корисність відгуку: 1 - 1 = 0
Немає
Київ,Бортничі. Я так розумію, декомунізація не торкнулася вашого завідувача складу? Єдине, що він мене не запитав, то це чи є в мене партійний білет. Все інше за методикою радянського союзу: немає поваги, є пихате спілкування, хамство. Як питання "у такому віці ще навчаються?" і "чому не на фронті?" - можуть допомогти прийняти рішення про мою кваліфікацію?
Втрачений час!
Я витратив пів дня на співбесіду тому мав право залишити відгук.
Співбесіду мала проводити кваліфікована людина. Яке право ви маєте щось радити іншим роботодавцями за мене? Ви що зі мною працювали? Ви побачили в мене загрозу в тому план, що я можу повністю замінити вас на посаді тому й почали задавати недолугі питання. Я відповів на всі ваші два "питання": "чому не в армії?" та " а в такому віці ще вчаться?". Ви не задали жодного питання, яке торкалось би моїх професійних навичок, та більш того, ви навіть не знайшли моє резюме. Щодо моєї «проблеми» з мовою. Ви серйозно? Я маю легку ступінь заіканія. Процитую з інтернету «легка форма - заїкаються лише у збудженому стані і при прагненні швидко висловитися». Зараз йде війна, то ви будете вказувати і на тих, хто прийде без ноги? Без руки? Без ока? З нервовоим тіком? Або після контузії? Це так ви виказали толерантність? Ви тільки підтвердили мої слова "є пихате спілкування та хамство".
І запам'ятайте одне - йдуть не від компаній, а від керівників!
Якщо у вас постійно відкрите питання складу, то зверніть увагу на вашу комунікацію, постановку задач та людяність!