Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця « Perfums bar » Добавлен: 06.12.23 17:22

Основна назва: Perfums bar
Інші назви: Парфюм-Бар
Сфера діяльності: Торгівля: Косметика, парфумерія
Адреса: Україна, м. Львів
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,13/5,0

Перегляди: 116
Усього відгуків: 68
Опис діяльності:
«Парфюм-Бар» - дисконтная сеть парфюмерии для среднего класса. «Парфюм-Бар» предлагает своим клиентам ароматные композиции лучших мировых производителей. Каждые три месяца специалисты компании проводят анализ новинок парфюмерного рынка и отбирают для своих клиентов лучшие и оригинальные ароматы. При этом, цены «Парфюм-Бара» достаточно демократичны, что объясняется большими объемами продаж и минимальными затратами на рекламу. Суровые стандарты качества продукции, широчайший ассортимент, престижная клубная система общения с клиентами делают «Парфюм-Бар» уникальным явлением на Украине.
Автор(-ка): Катерина (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: продавець
Дата початку роботи: 2023 г.
Дата звільнення: 2023 г.

Позитивні сторони компанії

у компанії є декілька представників, може бути у одному місті декілька, у Львові тільки як 2 місяці відкрився інший представник, тому не рівняйте всіх під одного, бо мене здивувало, що тут пишуть, що не виплачують зп, такого немає, працюю місяць, зп 2 рази за місяць була. Звісно від мене залежить що я зароблю, для мене це плюс, я сама впливаю на свій заробіток, навчання компания надає. Впродовж дня встигаю і відпочити і попрацювати, про вихідні домоляюсь, ми з дівчатами одна одну заміняємо. Крутий якісний товар. Приємний колектив. Продавець, який знає аромати і вміє підбирати їх для людей, задовольняти потреби, то і заробляє добре, це звісно приходить з досвідом, треба вивчити аромати.

Негативні сторони компанії

треба мати бажання розвивати свої навики розуміння людей, спілкуватись. Не їдіть, якщо вам складно спілкуватись з людьми

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 4/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 4/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 3/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 4/5