Відгук про роботодавця «"Медсервис"» Доданий: 16.12.23 12:20
Сфера діяльності: Торгівля: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт: med-service.com.ua
Дата початку роботи: 2023 г.
Дата звільнення: 2023 г.
Корисність відгуку: 1 - 6 = -5
Немає
Керівництво жах
Чорні зп в конвертах, які постійно не дораховують
Відсутність відпустки, лікарняних, які неможливо добитися
Жахливий офіс, який хамить і хотів срати на тебе як на людину і на співробітника
Некомпетентний рм Руденко, яка дозволяє собі хамити, кидається людьми по аптеках, як вона того хоче, неадекватна, не вміє працювати за касою та програми зовсім не знає, ніякої допомоги, підсказок, настанов, який вона рм?
Всі сроки лягають виключно на співробітників, весь гавнотовар з віталюкса ліг на першостільників
Працювати під час війни змушувати в повітряні тривоги, без світла, без ліхтарика звичайного!!!!!
І саме жахливе- товар з місцем виробництва країни-агресора, незрозуміло звідки від приіжав, але це явно була контрабанда і не зрозумілі товари, на це керівництво відповідей ніяких не дало
Загалом в компанії є один плюс- це момент звільнення
Прочитавши відгук,якій написала Катерина,я обурнена чесно кажучи,тому що зарплата надходить вчасно,лікарняний і відпустку оформлювала без проблем.Всі інші питання пов'язані з робочими моментами-вирішуються.
Бажаю нашій компанії розвитку та процвітання.
Багато чого залежить від компетентності керівника аптеки.
Про РМ Руденко можу сказати, що є на своєму місці, виконує всі свої обовязки і є досвідченим фахівцем у своїй роботі, які б питання чи проблеми не виникали завжди підкаже і допоможе вирішити.
Нині у компанії дуже уважні до колективу. Керівництво демократичне, розуміюче відноситься до власних співробітників. Будь-хто має право на особисті погляди і може вплинути на колектив. Звичайно, є свої труднощі, як і в будь-якій роботі, РМ завжди вирішить те чи інше питання. Компанії бажаю процвітання!
А Вас шановна "Катерина" запрошую відвідати Ваше минуле місце в подивитися , як все змінилося в позитивну сторону