Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «ПП ТПК Арсен» Добавлен: 20.12.23 17:10

Основна назва: ПП ТПК Арсен
Інші назви: Аріс, Аріс-Агро, Колос-Агро
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Будматеріали, скло, бетон та суміші
Телефони: (0362)62-20-10,
Адреса: Україна, м. Луцьк
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,70/5,0

Перегляди: 124
Усього відгуків: 122
Опис діяльності:
Компанія займається виробництвом деяких запчастин та пінопласту. Торгівля запчастинами до с/г техніки, будматеріалами, меблями і т.д.
Автор(-ка): Сонечко (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Вакансія: Оператор ПК, діловод, офіс-менеджер
Дата співбесіди: Грудень 2023 г.

Позитивні сторони компанії

Нуль позитивних вражень, але мотивували нарешті написати відгуки.

Негативні сторони компанії

Назва фірми: Слупко Валентин Леонідович , Слупко В.Л., ФОП , Яроцький Володимир Віталійович , Яроцький В.В., ФОП , Аріс , Аріс-Агро , Колос-Агро , ПП ТПК Арсен , Ковалевич ФОП , Лан , Віра , Всеволод.

Місто: Луцьк , Рівне

Телефони: +380673620040 , 0673620040 , +380673607248 , 0673607248 , +380673608713 , 0673608713 , +380673614611 , 0673614611 , +380986958012 , 0986958012 , +380673620024 , 0673620024

Що ж, є в мене пару негативних відгуків на Луцькі компанії, але мені було ну, дуже лінь їх писати, але тут мене набрала така шикарна клоунеса, що аж копня дала морального, аби я нарешті залишила коментарі, чим вберегла інших претендентів від втраченого часу, адже деякі компанії з мого списку легко не гугляться (або ховаються за ФОП), але що що, а шукати інформацію, коли треба, я вже вмію. Тому, поїхали, а якщо вистачить запалу, залишу і позитивний відгук на фірму, куди не пройшла, але враження залишилося приємне і один нейтральний.

1/7

Переваги: 0.
Недоліки: існування подібних фірм.

Трапилася мені вакансія на робота.юа "Оператор ПК", зарплатна вилка починалася з 12 000 грн., що замало, але з цим переїздом та славнозвісними рієлторами, розглядала і швидку, тимчасову роботу, тому вирішила таки відкрити.

Перший і величезний ред флеґ: вакансія заповнена аби як, все з маленької літери, відсутні розділові знаки, все жужмом. Взагалі, цим мене робота.юа і бісить, і як кандидата, і як HRара, бо деякі люди заповнюють ніби "аби було", а сайт пропускає, але з іншого боку одразу видно що за людина/компанія. І я зазвичай таке одразу свайпаю, але тут подумала, що можливо вакансію заповнював сам директор, а він літня людина ймовірно, старої закалки, в адміністрації та документації не розбирається, а отже в мене буде багато роботи. Просто, ну, обожнюю я нававодити порядки в паперах, все систематизовувати, діджиталізовувати та налаштовувати робочий процес. Таке в мене гобі, друге, а перше - виправдовувати людей.

Другий ред флеґ: назва вакансії одна, а обов'язки очевидно інші, хоч впевнено вони і зазначили, що "згідно посадової інструкції". Цікаво, вони власні хоч колись відкривали?

Третій: повідомлення від них в чат на сайті прийшло РОСІЙСЬКОЮ. Це саме по собі вже суцільний крінж, а ще й в часи ПМВ, а ще й ВІД ЛУЧАН! Зате переселенцями вони сміють гидувати, але про це далі.

Чесно кажучи, після останнього в мене зникло бажання і просто сходити на співбесіду, але тут якраз дзвінок, то я і взяла, і почався відбірний цирк)
По-перше, мене почали розпитувати абсолютно недоречні запитання, наприклад, з ким я живу, чому я живу з подругою, ким працює подруга і чому вона не живе з батьками, якщо місцева.
По-друге, взагалі не вміють читати резюме і почали мені доводити, що я ще працюю на іншій фірмі, хоч там вказано до лютого 2022.
По-третє, як почули, що я переїхала з Миколаєва, то тон став ще гидкішим. Зазвичай, я уникаю цього нюансу, бо українці геть втратили совість і мають дуже упереджене та погане відношення до переселенців, що при пошуку роботи, що при пошуку житла, а також, бо мій переїзд ніяк не пов'язаний із війною, інакше, я, як мінімум, не сиділа б два роки під ракетами, чекаючи, коли все, відносно, стихне, щоб не сильно переживати за рідних.
По-четверте, жіночка заявила, що в них працюють на результат і від цього залежить зп, ставки немає. Але на мої запитання, як офіс-менеджер може працювати на результат, лише почала мямлити та нічого чіткого не змогла відповісти. От приходять клієнти, а можуть і не приходити. Якщо є гроші в директора, то і у нас.
І по-п'яте, коронне) Перед цим вона вже взнала мій вік і дозволила додати до свого хамовитого тону, ще і фривольності, по-типу, "сонечко, послухай", що можна теж вважати ред флеґом, але зробимо їм вже знижку не це. Так от, і тут вона видає "тобі вже скоро 30, ми тобі гроші пропонуємо, тому маєш розуміти, що маєш і за це дякувати". На що я відповіла, що мені майже 30, тому я можу розуміти, де шарашкіна контора, а де нормальні фірми. Але вона чомусь образилася та поклала слухавку 🥺, а я ж хотіла ще подякувати за мотивацію написати відгуки.

#відгукипрацівників