Відгук про роботодавця «Linkos group» Добавлен: 04.01.24 05:49
Сайт: www.linkos.com.ua
Адреса: Україна, м. Київ, Ірпінська, 1
Посада: Консультант горячей линии
Дата початку роботи: Серпень 2022 г.
Дата звільнення: 2023 г.
Стартова зарплата: $400
Фінальна зарплата: $500
Був досвід роботи на гарячій лінії в цій компанії. Робота складна, не для слабких духом, вчити потрібно дуже багато і клієнти не завжди адекватні, тому поїхати кукухою тут простіше нікуди. Зарплата хоч і не тішить, але платять стабільно та вчасно. Раніше можна було працювати з дому, як зараз - не знаю. Але просидіти 8 годин на телефоні психологічно дуже важко, тому добре думайте, чи готові ви до такої роботи. Колектив нормальний, начальство теж чуйне. Офіс дуже крутий, наче у Google. Із зарплатою при звільненні ніколи не кидають, незважаючи на жорстку текучку кадрів, за таку чесність одразу плюсик у карму.
За таку стресову роботу ну дуууже мало платять. Якщо почнуть платити від 25-30к, тоді і звільнень поменьшає. Інакше просто не розумію, нащо стільки всього вчити за ті кошти, які пропонує компанія, якщо є більш спокійні роботи без зайвих нервів.