Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «ТОВ "Меблева фабрика Левел"» Добавлен: 07.01.24 13:40

Основна назва: ТОВ "Меблева фабрика Левел"
Інші назви: ТОВ "РД.ФЬОРНІЧЕ
Сфера діяльності: Торгівля: Меблі та предмети інтер'єру
Телефони: 0636096922
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Київ, Закарпатська обл., Тячівський р-н, селище міського типу Тересва, вул.Заводська, 1
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 1,00/5,0

Перегляди: 99
Усього відгуків: 1
Опис діяльності:
Передісторія: ТОВ «Родинне Дерево». Меблеве виробництво широкого профілю та майстерня з проектування дизайну меблевих виробів і інтер’єрів. Власниками компанії прийнято рішення про поділ бізнесу і вихід Леоніда Співакова як співзасновника з організації. Леонід Співаков засновує нову компанію ТОВ "РД.ФЬОРНІЧЕ", Дата реєстрації: від 01.03.2021р. Офіційний сайт компанії: https://rd.furniture Про компанію: RD Furniture — українська виробнича група, яка пропонує професійний проектний сервіс з виготовлення складних інтер’єрних рішень. Через воєнні дії росії в Україні виробництво в м. Горенка було знищено.... »
Автор(-ка): Колишній працівник (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: Майстер виробництва
Дата початку роботи: 2021 г.
Дата звільнення: 2024 г.
Корисність відгуку: 2 - 0 = +2
Всього коментарів: 2

Позитивні сторони компанії


Позитивних сторін немає

Негативні сторони компанії

Компанія ТОВ "Меблева фабрика Левел". Дуже важко назвати цю контору компанією. Не виплачують заробітну плату, якщо платять то тільки якимось маленькими частинами, постійно з затримкою в кілька місяців, при звільненні в кращому випадку вам не виплатять декілька тисяч без пояснень. Офіційного працевлаштування не має. Не вірте обіцянкам абсолютно все брехня. Постійна відсутність грошей, товару та розуміння, як взагалі працювати. Продукція неякісна, ціни вище ринкових. "Меблева фабрика Левел" не виробники, а справжні шарлатани. Постійно шукають людей, через те, що в них рідко хто затримується.
Після звільнення вас залякуватимуть ТЦК і дзвонитимуть слідчі з міліції вас залякуватимуть, щоб не виплатити вам останні гроші. Якщо ви поведетеся вони змусять вас попрацювати безплатно мотивуючи вас, щоб ви забрали накопичену за попередній місяць заробітну плату, але ви її все одно не отримаєте.
Це гнилий рівень власників, всупереч, що Леонід Співаков, Член Правління — Українська Асоціація Меблярів. Обіймає високу посаду член правління. І може собі дозволити вести не чесний бізнес, ховаючись від податків та порушуючи Кодекс законів про працю.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 1/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 1/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5