Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «BeSocial Studio» Добавлен: 10.01.24 22:37

Основна назва: BeSocial Studio
Сфера діяльності: Послуги: Перекладачі, надання апаратури синхронного перекладу
Сайт:
Телефони: +380 63 819 5378
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 4,65/5,0

Перегляди: 78
Усього відгуків: 56
Опис діяльності:
Мы — дейтинговая студия, которая собрала в себя сильную команду общительных людей. Работаем с самыми популярными международными сайтами знакомств по партнерской программе и получаем комиссионные, если одинокие иностранные мужчины знакомятся и общаются с нашими клиентками. Мы, как котики, которые всегда готовы помурлыкать, если кто-то нуждается в любви, заботе и внимании. Присоединяйся к нам, помоги сделать как можно больше людей счастливыми. Мур-мур.
Автор(-ка): Оксана (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Дата початку роботи: Березень 2022 г.
Стартова зарплата: $600
Поточна зарплата: $2000

Позитивні сторони компанії

Працюю в компанії майже два роки! Прийшла працювати на позицію чат-менеджера, коли розпочалася війна. Спочатку мені сподобалася лояльність компанії до своїх працівників. Максимальна підтримка від керівництва. Робота цікава. Особливо мені сподобалося, що я можу брати 8 вихідних на місяць у будь-який день, навіть на вихідних.
Вже з другого місяця вийшла на стабільний дохід, і моя зарплата залежить тільки від якості моєї роботи. 💪 Звісно, в компанії є свої норми роботи, але де ж їх немає? Якщо дотримуватися їх, ти зразу почнеш зарабляти гарні гроші.
Також в компанії є багато плюсів і мотивацій для чат-менеджерів. Найперше, це бонусні тижні. Після їх закриття я одразу отримила зарплату. Компанія два роки поспіль вітає мене з Новим роком, це завжди приємно і ти відчуваєш свою цінність.
Після півроку плідної праці мене помітили і запропонували спробувати себе в ролі тім-ліда. Вже майже рік я працюю на цій позиції. Компанія цінує навчання та розвиток своїх співробітників. Це було не легко, але мене завжди підтримували і навчали.
За рік роботи на позиції тім-ліда я змогла наростити свою команду і збільшити свій дохід в рази. Для кожного тім-ліда також є свої бонусні мотивації. У цьому місяці я отримала AirPods за досягнення плану. 🎁
Рекомендую компанію як стабільну, яка дає можливість розвиватися. Затримок по зарплаті і авансу ніколи не буває, так як компанія цінує свою репутацію. Тому приєднуйтеся до нашого колективу, і ви зможете гарно заробляти, потрапивши в гарний колектив, який завжди підтримає і допоможе. 🚀

Негативні сторони компанії

За час роботи в компанії не бачу негативних сторін.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 5/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 5/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 5/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 5/5