Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «webideaspartners» Добавлен: 14.01.24 08:44

Основна назва: webideaspartners
Інші назви: webideaspartners, Minsk Finance LLC
Сфера діяльності: Послуги: IT: консалтинг, розробка, впровадження, хостинг та ін.
Сайт:
Телефони: (214) 699-6160
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Київ, 633 W. 5th St, Los Angeles, CA
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,10/5,0

Перегляди: 96
Усього відгуків: 2
Опис діяльності:
Самый настоящий СКАМ! Мошенническая компания которая находится неофициально в частном доме на Менделеева 6. Чейз Фонтино строит из себя богача на самом деле является самым настоящим мошенником, который отсидел в тюрьме за мошенничество. Также есть много правдивой инфы о нем в инете, но он все время пытается прикрыться не поддельными решениями суда, которые он сам распространяет в интернете. Также он не платит налоги, зарплату. Все прошлые сотру инки так и не получили зарплату включая и меня. Я работал юристом и доверился в начале, думал он не врет, но потом нашел решения суда в США и узнал, что нет... »
Автор(-ка): Mark Watson (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Посада: Director of Finance
Дата початку роботи: Травень 2005 г.

Позитивні сторони компанії

Неправдива інформація
Я працюю на пана Фонтено 18 років..
Написав незадоволений дуже поганий адвокат у Києві на ім'я Коля. він хотів, щоб його взяли на роботу в WebIdeas Partners у Києві. якому було відмовлено у працевлаштуванні через дуже погані історичні записи та особистість. роздратований, провів деяке дослідження щодо Чейза Фонтено та WebIdeas Partners - погане дослідження. Він прочитав статтю, написану про містера Фонтено багато років тому, яка була неправдивою колишнім співробітником. цей працівник привласнив 500 000 доларів у компанії пана Фонтено. Пан Фонтено та головна компанія Hilton подали до суду та виграли рішення про стягнення 8 мільйонів доларів проти Майкла Девіса 2017

https://www.24-7pressrelease.com/press-release/435781/chase-d-fonteno-and-hilton-head-properties-awarded-8-million-by-dallas-district-court-against-michael-ray-davis

https://www.hiltonheadproperties.net/legal/michaelrdavisdefamationsuit/michaelrdavis_defamationsuit.htm

Майкл Рей Девіс був шахраєм. Що випадково найнявся. У компанію містера Фонтено у фінансовому відділі. добре задокументовано, що він розкрадав у компанії сотні тисяч доларів, і коли компанія пішла на нього в кримінальному та цивільному порядку, він зробив неправдиві заяви про пана Фонтено та компанію в Інтернеті. Компанія та пан Фонтено подали на нього до суду та виграли 8 доларів мільйонне судження. І містер Майкл Рей Девіс повернувся до в'язниці. Дурний адвокат і Київ, якому не сподобалося, що компанія пана Фонтено не найме його… зробив неправдиві заяви про нього, скопіювавши Майкла Девіса, неправдиву інформацію репортеру. І київський адвокат Коля - був повністю обізнаний, що інформація, яку він використав, щоб опублікувати свій неправдивий пост, вже була доведена неправдивою в Сполучених Штатах, і суд у розмірі 8 мільйонів доларів був одним із через неправдиву заяву. Адвокат розмістив його в Україні, щоб перевірити, чи не завдасть він шкоди пану Фонтено за те, що він не найняв його. Саме тому містер Фонтено та компанія вирішили не наймати цього поганого адвоката. Пан Фонтено та директор з персоналу побачили погану особистість пана Колі та вирішили не брати на роботу. Будьте обережні у спілкуванні з цим адвокатом. Якщо ти йому не подобаєшся, він нападе на тебе.

У пана Фонтено дійсно було порушення біржових брокерських відносин. Це було незначно. Це було в 1996 році Він заплатив невеликий штраф і умовний термін. Це єдине, що у нього в досьє. Це був нещасний випадок, і ніхто не втратив гроші, і він продовжував мати ліцензію на ринку ще 20 років. І дві свої компанії він виводить на фондовий ринок, що теж публічна інформація. а також пожертвування багатьом благодійним організаціям у Техасі, Лос-Анджелесі та Києві в Україні. Оскільки я фінансовий директор. Я добре знайомий з фінансовими операціями його компаній і його самого. У нього немає незадоволених співробітників, всім завжди платять. якби комусь ніколи не платили, був би судовий процес, і в Сполучених Штатах досить легко провести дослідження, щоб знайти судові позови, і ви не знайдете нічого пов’язаного з паном Фонтено, який мав би щось спільне з його компаніями чи працівниками

Цей маленький незалежний незадоволений київський прокурор Коля процвітає на плітках і використовує неправдиву інформацію, щоб спробувати завдати шкоди людям, які йому не подобаються. Будьте обережні з ним.

Пан Фонтено та його компанії були в новинах більше 30 років. Замість читання, неправдивої інформації та пліток від Колі, простіше просто пошукати в Google містера Фонтено та WebIdeas. І клацніть посилання вище, і ви побачите статтю для містера Фонтено та компанії подали до суду на Майкла Девіса на 8 і один мільйон доларів через неправдиву інформацію.

Негативні сторони компанії

Негативні аспекти роботи для WebIdeas Partners та понад 10 інших компаній, пов’язаних з паном Фонтено? Іноді довгі години, іноді робота у вихідні. Але постійна оплата бонусів і справді хороша оплата зростає. іноді подорожують США та іншими країнами. Гонконг і Китай - це круто. Це добре, і за це доплачують додатково. Найбільшим негативним аспектом є мати справу з ідіотами, яким або заздрять, або їм не подобається, що наша компанія не найме їх на роботу чи не веде з ними бізнес. І я один із тих, хто має проводити дослідження та надавати докази на підтвердження тверджень або неправди. Як пан Коля. Я дуже розумний хлопець, і якби я думав, що компанії, де пан Фонтено робить щось не так, мене б не було тут стільки років. Я також маю справу з адвокатами компаній у Далласі, штат Техас, Х’юстоні, штат Техас, Лос-Анджелесі, Бангкоку та Києві в Україні.

Адвокат пана Фонтено та компанії в Києві, Україна, попросив мене провести дослідження та відповісти на це належним чином. якщо ви хочете зв’язатися зі мною, ви можете зв’язатися зі мною або з юридичним відділом за адресою:

[email protected]

[email protected]
(мій робочий email)

[email protected] (моя особиста електронна адреса)

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 5/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 5/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 4/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 5/5