Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «ТОВ "ПОЛІКАМ ХАЙ - ТЕК"» Добавлен: 05.02.24 17:08

Основна назва: ТОВ "ПОЛІКАМ ХАЙ - ТЕК"
Інші назви: Polikam Hi-Tech
Сфера діяльності: Послуги: Дизайн, рекламні матеріали
Сайт:
Телефони: +38067 415 8005
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Київ, Оболонська 28
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,00/5,0

Перегляди: 185
Усього відгуків: 4
Опис діяльності:
18.12 Прочие виды издательской деятельности 58.19 Прочие виды издательского дела 58.29 Выпуск прочего программного обеспечения
Автор(-ка): Сергій Мельничук (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: Вересень 2023 г.
Дата звільнення: Грудень 2024 г.

Позитивні сторони компанії

1. Все про що домовилися про ЗП платять і платять вчасно ну більш менш в офісі вчасно.
2. Сумувати вам не доведется :-)
3. Завжди нові обличчя (через постійну тєкучку кадрів)
4. Дуже зручне розташування офісу, від метро 15 хвилин навіть для хромої людини.

Негативні сторони компанії

1. Бізнес - процесси, потоки інформації, забудьте цю маячню. Бо навіть два однакових замовлення через день будуть запущені концептуально по різному. І обидв рази ви все зробили не так як слід.
2. Саме цікаве починаєтся коли щось пішло не за планом (доречі зачасту план також нікому не відомий). Замість того щоб щукати вихід з ситуації і мінімізувати вплив якогось фактору починаєтся "срач в коментарях" в телеграмі в пошуках винних. А ви винні, 100% ви, ви маєте бути екстрасенсом і передбачати ситуацію, або володіти технікою ворожіння над кришталевим шаром і вчасно помітити що щось може піти не за планом. План ви теж маєте побачити в кришталевому шарі або своїми естрасенсорними здібностями ви маєте вловити флюіди мисленя керівництва і зрозуміти план.
3. Якщо це читає мій коллега - інженер ще декілка пунктів.
3.1 Тобі доведется їздити на виробництво в "зажоп'я" , шуткую Зазим'я, власним коштом. При тому готуйся мерзнути, мокнути або пітніти, в залежності від пори року, бо маршрутки там ходять так собі, простояти годинку півтори то норм. Можна їздити власним авто але чи компенсують паливо не знаю, я не їздив але маю великі сумніви.
3.2 На виробництві тобі доведется мерзнути в кабінеті зимою - там дуже холодно. Ну і логічно якщо утепленя неяке то під металевим дахом влітку буде сауна.
3.3 Ваш керівник це людина з життєвою установкою "всі навколо під@раси, і лише я Д'Артаньян" відношення до інших таке саме. Якщо вам від цього стане легше він зневажає не тільки вас особисто, це в нього ставленя до всіх оточуючих.
3.4 Якщо вам кажуть "Я ж тобі казав як робити..." і вас беруть сумніви, що вам таке казали, не сумнівайтеся вам ніхто нічого не казав. Це такий прийом.

При звільненні
4. Ви дізнаєтесь що ви були никим, коли ви прийшли вас навчили читати і писати, всьому навчили, а ви взяли і так підло вирішили піти. І пофігу шо ви працювали пів року або пару місяців
5. До звільнення відгуляйте відпустку обов'язково. Інакше вам її не компенсують.
6. При звільненні нічого не підписуйте поки не отримаєте увесь а не тільки офіційний розрахунок. Хай в них лежить трудова і платять податки. Інакше можуть і місяць тягнути з розрахунком а якщо зп у вас ставка + % чи бонус то ще довше.


P.S. Представникам полікаму.Я підсався своїм справжнім прізвищем і ім'ям і ота пісюлька про нерозголошення, ну спробуйте мене притягнути до відповідальності.
Постанова Кабінету Міністрів України «Про перелік відомостей, що не становлять комерційної таємниці» №611 від 09.08.1993 р. визначає перелік відомостей, що не можуть бути віднесені до комерційної таємниці (зокрема, відомості про чисельність і склад працівників, їхню заробітну плату, наявність вільних робочих місць, документи про сплату податків та обов’язкових платежів).

Єдине що я міг розголосити це структуру організації і взаємодію підрозділів, але тут виникає нонсенс як можна розголосити те чого не існує, або існує але вона так засекречена що її не знає ніхто, або вона настільки динамічно змінюєтся що інформація про неї стає вже не актуальною на наступний день.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 4/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5