Отзыв о работодателе «Ribas Hotels Group» Добавлен: 11.02.24 22:52
Сфера деятельности: Услуги: Туризм
Сайт: www.ribashotelsgroup.com
Адрес: Украина, г. Киев, Одеса
Дата начала работы: Март 2023 г.
Дата увольнения: Январь 2024 г.
Полезность отзыва: 0 - 1 = -1
Доброго дня шановні . Рідко я витрачаю час на такі речі , але в цей раз просто не можу не поділитись відгуком . Надивився я за цей час звичайно багато чого . Працював в Одесі , і спочатку думав як чудово , що знайшов компанію , в якій залишусь на довго . І спочатку все було дійсно гарно , але потім , коли майже кожен день почали приходити розлючені інвестори , вимагати закрити співпрацю з ними або щоб їм повернули гроші , адвокати з судовими справами та інше , я витримати це не міг. Звичайно , розумію звичайних інвесторів, повірили в казки . А тепер страждають і грощі замороженні. Так ще й на весь персонал ця атмосфера дуже впливає .( попрацювавши тут, ніби сам замазався в чомусь . Керівництво просто впало на мороз . Дуже склада та неприємна склалась ситуація . Якщо не стресостійкі , краще сюди не подаватись .
Працюють як фінансова піраміда , за кошти нових інвесторів виплачують всім останнім . Постійні затримки заробітної плати . Повністю не компетентне керівництво .
Ваш відгук містить відверто неправдиву інформацію та наклепницькі звинувачення. Перш за все, повідомляємо всім користувачам сайту - такого співробітника в компанії "Ribas Hotels Group" ніколи не працювало, що вже свідчить про фейковість даного відгуку.
Показово, що Ви:
- Використовуєте вигадане ім'я особи, яка ніколи не працювала в компанії
- Не надали жодного факту чи доказу своїх серйозних звинувачень
- Не надали жодних документів про працевлаштування
- Очевидно ніколи не мали жодного стосунку до нашої компанії
Ваші безпідставні звинувачення щодо "фінансової піраміди" та проблем з інвесторами є особливо небезпечними, оскільки не підкріплені жодними фактами чи доказами. Наша компанія працює прозоро, має всі необхідні дозвільні документи та успішно реалізує інвестиційні проекти, що підтверджується численними діючими об'єктами.
Ми направили запит адміністрації сайту для перевірки IP-адреси, з якої було розміщено цей та інші подібні відгуки, оскільки маємо підстави вважати, що це організована кампанія з дискредитації нашої компанії.
Відповідно до статті 32 Конституції України та статті 277 Цивільного кодексу України, ми маємо право на спростування недостовірної інформації, а згідно зі статтею 299 Цивільного кодексу України - на судовий захист ділової репутації.