Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Книгарня є» Добавлен: 14.02.24 11:44

Основна назва: Книгарня є
Сфера діяльності: Торгівля: Книги, CD, DVD, журнали, газеты
Сайт:
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,00/5,0

Перегляди: 170
Усього відгуків: 10
Автор(-ка): Буба (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2023 г.
Дата звільнення: 2024 г.
Стартова зарплата: $13000
Фінальна зарплата: $7000

Позитивні сторони компанії

Не присутні

Негативні сторони компанії

Вітаю. Хочу поділитися з вами своєю історією про те, як я працював у книгарні «Є» і чому я від неї втік. Сподіваюся, моя розповідь застереже вас від пошуку роботи у цій жахливій компанії.

У книгарні «Є» керують некомпетентні люди, які не цінують своїх працівників. Вони дивляться не на те, що ви вмієте, а тільки на те, як ви до них ставитеся. Якщо ви не підлизуєтеся до них, не робите більше, ніж треба, то ви їм не сподобаєтеся і вони шукатимуть приводу, щоб позбутися вас.

За вами будуть стежити, навіть коли регіональні менеджери не на роботі. До такого дуже часто вдається пані Катерина Ткаченко, яка любить надто пильно і недоречно слідкувати за роботою підлеглих по камерам відеоспостереження. Куратори не пропустять жодної вашої помилки і будуть критикувати вас за всі правильні і неправильні дії, а за спиною будуть розповідати про вас неприємні речі іншим працівникам мережі.

Ще багато чув, що деякі керівники регулярно крадуть гроші з сейфів і звинувачують у цьому продавців-консультантів. Вони змушують рабів-бідолаг покривати недостачу зі своїх кишень. І що цікаво, такі керівники не тільки не покарані, а й навпаки - цінуються і отримують високі посади.

Звичайно, на додачу вони обдурять з зарплатою. Якщо ви консультант, то офіційно ви отримаєте 7000 гривень, якщо адміністратор - 7200. Лише ці кошти будуть оподатковані.

Випробувальний термін – не задокументований міф.
Якщо ви не припадете до душі керівникам за перші два місяці, вони спробують вас виманити з роботи за своєю волею. Якщо ви не погоджуєтесь, вони не дадуть вам спокою і ви самі захочете піти.

Під кінець додам, що у книгарні «Є» все залежить від однієї людини - Інни Регент. Вона фактично керує цією мережою, хоча на папері директоркою є Катерина Федоренко. Але Федоренко тільки підписує документи і шпигує за доплату від власників, не більше.
Про Інну можна дізнатися багато цікавого, якщо почитати відгуки в інтернеті. Я раджу це зробити, щоб бажання про працевлаштування геть зникло.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 1/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 1/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5