Отзыв о работодателе «Live Page» Добавлен: 19.02.24 18:02
Сфера деятельности: Услуги: Маркетинг, реклама, креатив, продвижение, аналитика
Сайт: livepage.pro
Телефоны: +380 44 383-47-84
Должность: Marketing PM
Дата начала работы: Май 2020 г.
Робота на позиції проєктного менеджера у компанії Livepage є неперевершеним досвідом в маркетинговій сфері. Компанія вражає своєю відданістю якісному обслуговуванню клієнтів та високим рівнем креативності.
Команда Livepage - це сплочений колектив професіоналів, які не тільки володіють високим рівнем експертизи в маркетингу, але й готові працювати разом для досягнення спільних цілей. Співпраця в команді — це взаємне вдосконалення та взаємопідтримка. Важливий аспект — відкритий обмін ідеями та можливість брати участь у творчих брифінгах, що сприяє створенню інноваційних стратегій для клієнтів.
Менеджмент Livepage демонструє високий рівень професіоналізму та підтримки. Вони створюють комфортні умови для розвитку своїх співробітників, надаючи можливості для навчання та саморозвитку. Регулярні огляди проєктів та звіти дозволяють зберігати високу якість виконаної роботи.
Узагалі, працюючи у Livepage, я отримав не лише цінний досвід у сфері маркетингу, а й став частиною теплої та творчої спільноти, де мій внесок завжди цінується.
Не зміг згадати нічного негативного